Yeni kanal mı kuracaksınız xdragxx de diziye başlamış. Gelin bu hatadan dönün ve eTV'nin reyting garantisiyle rahat rahat devam edin.
AT TV yapalım. Değişiklik iyidir. O kanal zaten almış başını gitmiş.
İyi tanıyorumda inatçı @Araf sana programı vermeyecek gibi kolay gelsin
Adı ATV gibi duruyor marka değeriniz için olumsuz olur ve kimse sizi izlemez siz bu yola gelin.AT TV yapalım. Değişiklik iyidir. O kanal zaten almış başını gitmiş.
Güzel fikir. Onlar zaten direkt eTV'de olacak tartışmayalım bile.İyi tanıyorumda inatçı @Araf sana programı vermeye ek gibi kolay gelsin
Aaa ben de mi kanal işine girsem. Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk ve Kim Daha İyi Söylüyor gibi güzel progamlarım kanallarda yayınlanabilir formatta aslında. Diss Savaşları'nı da ekleyip yoluma devam mı etsem bilemedim
Yeni kanal mı kuracaksınız xdragxx de diziye başlamış. Gelin bu hatadan dönün ve eTV'nin reyting garantisiyle rahat rahat devam edin.
Leyla ile Mecnun esin kaynağı.Adı ATV gibi duruyor marka değeriniz için olumsuz olur ve kimse sizi izlemez siz bu yola gelin.
Yedi yıl önce de vardı bu kanal şimdi, yeni değil.
Geç bu işleri. 1 sene önce yayın hayatına başladı Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk. Aklın şimdimi geldi aklına. Kim Daha İyi Seslendiriyor'da 2019 yapımıGüzel fikir. Onlar zaten direkt eTV'de olacak tartışmayalım bile.
Yedi yıl önce de vardı bu kanal şimdi, yeni değil.
FavoriForumum'un Yeni Kanalı: "AT TV"
Forumumuza yeni sistemin devreye girmesiyle yeni kanallarda devreye giriyor. Forumumuzun yeni kanalı "AT TV" olacak. Sloganımız: "AT" kafanı bütün dertlerden, gel seyret bizi. 'AT' gibi çalışanların kanalı 'AT TV' FavoriForumum'da! Kanalın jenerik müziği:fav10.net
Geç bu işleri. 1 sene önce yayın hayatına başladı Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk. Aklın şimdimi geldi aklına. Kim Daha İyi Seslendiriyor'da 2019 yapımı
Sende MS var. Sana yeterde artar
Farklılık iyidir. @MEnes de hem kanalın ismini görür, gaza gelir ve program yapar.Geçmiş, geçmişte kaldı. Kendinizi kapitalizmin ruhuna teslim edin işte ne güzel.
MS yılda bir oluyor yetmez. Senin böyle bir şeye yanaşacağını düşünmemiştim o yüzden teklif yapmadım ama şimdi yapıyorum.Geç bu işleri. 1 sene önce yayın hayatına başladı Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk. Aklın şimdimi geldi aklına. Kim Daha İyi Seslendiriyor'da 2019 yapımı
Sende MS var. Sana yeterde artar
Farklılık iyidir. @MEnes de hem kanalın ismini görür, gaza gelir ve program yapar.
Sırrı çözdün Dizimi dosi tv için yazacaktımDosiTV isimli bir kanal kurma fikri...
Sırrı çözdün Dizimi dosi tv için yazacaktım
Fight Club TV yap, "birinci kural..." olsun slogan.Sırrı çözdün Dizimi dosi tv için yazacaktım
Fight Club'a üye olanlara özel paylaşırım diziyi deFight Club TV yap, "birinci kural..." olsun slogan.
En İyi Ben Seçerim'i aldın bir daha yayınlamadım. Diss Savaşları'nı aldın sonra Forum yenilenince olmamışlar tarihe karıştığı için programımız yılda 1 bölüme düştü aman aman uzak dur benden. Ben kendi yağımda kavrulmaya devam ederim @Tolstoyevski @MEnes @MasacREMS yılda bir oluyor yetmez. Senin böyle bir şeye yanaşacağını düşünmemiştim o yüzden teklif yapmadım ama şimdi yapıyorum.