Esprini yesinler senin. Seni AA'da Ozan'dan iyice uzaklaştırayım bari de gör. Öyle parlağı da bir daha bulamazsın zaten...
hadi oradan beeeee 2 hafta sete çıkmam protesto ederim reytinglerin dibe vurur vlla cnm ozaman görürsün yanıEsprini yesinler senin. Seni AA'da Ozan'dan iyice uzaklaştırayım bari, öyle parlağı bir daha bulamazsın...
Aa ndn be :kızgın: ben @Nisa nin yanina yatarim @aserat54 de senin bide yataklari birlestiririz iste ortada sen ve nisa yatarsiniz sağ tarafta ben sol tarafta @aserat54 yatariz koyun koyuna 😉
Benim dizimi de okumadı, ben de boykotuna katılıyorum...
@Çiğdem-, sapık olduğun konusunda birtakım düşüncelerim var...
hadi oradan beeee siz kazık kadar adamlar bizim yanımzıda yatmak isterken sapık olmuyorsunuzda ben onalr aynı odada kalsın diyincemi sapık oluyorum gidin şuradan beee aldırmıcam sizi eve falanBenim dizimi de okumadı, ben de boykotuna katılıyorum...
Kızların arasında ne yapacağız biz? Ayrı bir oda ancak yeter bize...
@Çiğdem-, sapık olduğun konusunda birtakım düşüncelerim var...
Ben istemiyorum, her şeyi @cookies söylüyor. Ben yoksa niye senin yanında yatayım? Kimsin ki sen?hadi oradan beeee siz kazık kadar adamlar bizim yanımzıda yatmak isterken sapık olmuyorsunuzda ben onalr aynı odada kalsın diyincemi sapık oluyorum gidin şuradan beee aldırmıcam sizi eve falan
Ne var be nerem kazık benimhadi oradan beeee siz kazık kadar adamlar bizim yanımzıda yatmak isterken sapık olmuyorsunuzda ben onalr aynı odada kalsın diyincemi sapık oluyorum gidin şuradan beee aldırmıcam sizi eve falan
@Nisa duydunmu kızçok beğendım benıde al senaryoya öncekı
bölümlrıde okuycam ınşallaj
hahahahah oldu olacak ayağımdada sallıyayım seni cnmNe var be nerem kazık benimsiz bana ablalik yapardinizbana ninni anlatirdiniz
@Nisa duydunmu kız
Kız gelmek istiyor diziye benim sevgililerimden biri olsun
sen kımsınde sen sevğılın olcam ben yahuNe var be nerem kazık benimsiz bana ablalik yapardinizbana ninni anlatirdiniz
@Nisa duydunmu kız
Kız gelmek istiyor diziye benim sevgililerimden biri olsun
Ne güzel olur ilgiye muhtacim benhahahahah oldu olacak ayağımdada sallıyayım seni cnm
Ben alper tanistigimiza memnun oldum Meleksen kımsınde sen sevğılın olcam ben yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?