FF Üyeleri Bir Arada 83. Bölüm | Yeni Sezon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de onlarla kalmak isterim, ama @Nisa daha bizi eklememiş. Sonraki bölümlere artık...
hahaha ayolll sizin bizim odamızda hatta yatağımızda ne işiniz var

biz @Nisa ile size braktık odamızıda yatağımızıda @cookies ve @aserat54 sarılır birbirinize yatarsınız artık koyun koyuna hahha

Son düzenleme:
hahaha ayolll sizin bizim odamızda hatta yatağımızda ne işiniz var

biz @Nisa ile size braktık odamızıda yatağımızıda @cookies ve @aserat54 sarılır birbirinize yatarsınız artık koyun koyuna hahha
Esprini yesinler senin. Seni AA'da Ozan'dan iyice uzaklaştırayım bari de gör. Öyle parlağı da bir daha bulamazsın zaten...

O zaman bana öyle saçma sapan şakalar yapmayacaksın...

@Nisa daha bnm dizimi okumadi

Onu boykot ediyorum ben hallediyorum oda duzenini

Ben @Nisa @Çiğdem- sen @gizem ak ve @vadikızı ve @Tzira ayni odadayiz digerleri ne yaparsa yapsın
Benim dizimi de okumadı, ben de boykotuna katılıyorum...

Kızların arasında ne yapacağız biz? Ayrı bir oda ancak yeter bize...

@Nisa şekerim @aserat54 ve @cookies aynı odada kalsınlar hatta tek yatakta
@Çiğdem-, sapık olduğun konusunda birtakım düşüncelerim var...

Evet ya okumuyor
@Nisa

Ya ndn kız varsa sıkışırız biz bi yatağa 5 kız 2 erkek yatariz

çok beğendım benıde al senaryoya öncekı
bölümlrıde okuycam ınşallaj

hadi oradan beeee siz kazık kadar adamlar bizim yanımzıda yatmak isterken sapık olmuyorsunuzda ben onalr aynı odada kalsın diyincemi sapık oluyorum gidin şuradan beee aldırmıcam sizi eve falan

hadi oradan beeee siz kazık kadar adamlar bizim yanımzıda yatmak isterken sapık olmuyorsunuzda ben onalr aynı odada kalsın diyincemi sapık oluyorum gidin şuradan beee aldırmıcam sizi eve falan
Ben istemiyorum, her şeyi @cookies söylüyor. Ben yoksa niye senin yanında yatayım? Kimsin ki sen?

Ben ayrı bir oda bulurum kendime, @cookies seninle yatsın @Çiğdem-....

Ne var be nerem kazık benim
siz bana ablalik yapardiniz
bana ninni anlatirdiniz

çok beğendım benıde al senaryoya öncekı
bölümlrıde okuycam ınşallaj
@Nisa duydunmu kız

Kız gelmek istiyor diziye benim sevgililerimden biri olsun