AT TV FF Üyeleri Bir Arada (Çevrimiçi) 2020 - 2. Bölüm

Eline sağlık @Araf .. Listede adımı gördüm ama dedim hikayede neredeyim neredeyim derken... kendimi kapanışta buldum.. ve tebessümlerle hikayeyi tamamladım.

Reactions: emreemreu and Araf
Evet doğru benim adaşıma katıldığım çok az görülmüştür normalde kendisi katılıyorum der. Benim kopyam olan kendisidir ters yapmışlar senaryoda...
Öğrenecekler adaşım, öğrenecekler...

Reactions: Sherlock and Araf
Evet bölüm de ilgi çekici ve komikti, keyifle okuttu kendini. Normal olaylar başlayınca daha da ilgi çekici olacaktır, gelsin bakalım...

Reactions: Araf
Evet bölüm de ilgi çekici ve komikti, keyifle okuttu kendini. Normal olaylar başlayınca daha da ilgi çekici olacaktır, gelsin bakalım...
Gerçi bölümde bol bol @Sherlock'u kullanıcı adıyla sıvamışız, seni de yancısı yapmışız da neyse. Dr. Watson karakteri tam da @MEnes'e göre bu bölümde.

Reactions: Sherlock and MEnes
Gerçi bölümde bol bol @Sherlock'u kullanıcı adıyla sıvamışız, seni de yancısı yapmışız da neyse. Dr. Watson karakteri tam da @MEnes'e göre bu bölümde.
İşte normalde adaşım benim kopyam ve yancım olması gerekiyor...
Biraz çuvallamışsınız o konuda ama olsun şimdilik bir şey demiyorum...

Reactions: Sherlock and Araf
İşte normalde adaşım benim kopyam ve yancım olması gerekiyor...
Biraz çuvallamışsınız o konuda ama olsun şimdilik bir şey demiyorum...
Bir proje başlatmayı düşünüyorum böyle dizi ve film parodilerinden oluşan. @Sherlock kendi adıyla, sen kendi adınla ama Dr. Watson olarak rol alacaksın. Neyse, dizi bölümü çıktığında anlarsın artık.

Reactions: Sherlock and MEnes
Ben pek sevmem yancı olmayı ama neysse bekleyelim görelim o zaman...
...

Reactions: Araf