- Reaksiyon puanı
- 1,356
- Puanı
- 535
vasat bir kaleci çok kötüde değil çok iyide değil.
Güldüm
vasat bir kaleci çok kötüde değil çok iyide değil.
Volkan kaç senedir kulüpte kaldı ve bence son bir kaç yılı hariç iyiydi. Bizim kadar kaleci şanssızlığı çeken yoktur.Galatasaray'ın son dönemde Fenerbahçe'ye karşı baskın üstünlük kurmasındaki en büyük pay sahibidir. Tabii rakipte Muslera gibi müthiş bir kaleci varken bizi yıllarca kaleye gelen her 3 toptan 4'ünü yiyen Volkan gibilere mahkum eden yöneticilerle birlikte...
Şimdilerde neredeyse 10 yıl olmuştur. Yaşlanıyoruz be.Galatasaray'ın yeni transferlerinden biri.
Real Madrid'den 2 gol yemiştir.
İyi olduğu dönemler vardı tabii ama hiçbir zaman Muslera hatta formda zamanındaki Rüştü Reçber seviyesinde olmadı. Sizinki ayrı bir konu tabii.Volkan kaç senedir kulüpte kaldı ve bence son bir kaç yılı hariç iyiydi. Bizim kadar kaleci şanssızlığı çeken yoktur.
Muslera değil tabi ama uzun yıllar kaleyi korudu ve iyi bir izlenim de bıraktığını düşünüyorum ben performansı ile. Rüştü Reçber diyince benim aklıma genelde pek olumlu şeyler gelmiyor. Yaştan 2003leri pek bilmiyoruz ondan galibaİyi olduğu dönemler vardı tabii ama hiçbir zaman Muslera hatta formda zamanındaki Rüştü Reçber seviyesinde olmadı. Sizinki ayrı bir konu tabii.
Sizdeki dönemi yaşlılık dönemiydi, normal.Muslera değil tabi ama uzun yıllar kaleyi korudu ve iyi bir izlenim de bıraktığını düşünüyorum ben performansı ile. Rüştü Reçber diyince benim aklıma genelde pek olumlu şeyler gelmiyor. Yaştan 2003leri pek bilmiyoruz ondan galiba
Barça'ya gittiği dönemki Rüştü Muslera'dan 1-2 gömlek üstte bir kaleciydiMuslera değil tabi ama uzun yıllar kaleyi korudu ve iyi bir izlenim de bıraktığını düşünüyorum ben performansı ile. Rüştü Reçber diyince benim aklıma genelde pek olumlu şeyler gelmiyor. Yaştan 2003leri pek bilmiyoruz ondan galiba
2008 Almanya maçı sonrası ben hiç ısınamıyorum.Barça'ya gittiği dönemki Rüştü Muslera'dan 1-2 gömlek üstte bir kaleciydi
O zamanlar İspanya Ligi'nde Avrupa Birliği vatandaşı olmayan 3 futbolcu alma hakkı varken bu hakkın birini Rüştü'den yana kullanmıştı koskoca Barcelona. 2003 yılında dünyanın en iyi 3.kalecisi seçilmesi falan.
O dünyanın en iyi kalecisi, Rüştü Reçber'in hikayesi
AsistAnaliz Son Dakika Haberleriwww.asistanaliz.com
2005 sonrası serbest düşüş zaten2008 Almanya maçı sonrası ben hiç ısınamıyorum.O dönemi bilmem doğrudur.
Bana göre hayır.Galatasaraylı arkadaşlar ne düşünürler bilmem ama bence Hagi'den daha büyük bir GS efsanesi Muslera.
Bana göre Taffarel bile Muslera'dan daha efsane. Çünkü final maçının gizli kahramanı o mesela.Tartışılır.
Muslera'nın tek eksisi Avrupa'da başarı yaşayamadı pek. Yerelde çok çok başarılı.Bana göre Taffarel bile Muslera'dan daha efsane. Çünkü final maçının gizli kahramanı o mesela.
Yerelde saydığım isimlerin de %80'lik bir başarısı var yalnızMuslera'nın tek eksisi Avrupa'da başarı yaşayamadı pek. Yerelde çok çok başarılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?