Spor Fernando Muslera

5fad021f55428021c4242630.jpg

Adını Galatasaray tarihinin zirvelerine yazdırmış, en az Hagi kadar hatta ondan bile öte efsaneleşmiş yaşayan efsanesi. Galatasaray'da dile kolay 10.senesine girmiştir ve lig tarihinde 10 sezon üst üste oynayan tek yabancı futbolcu ünvanını elde etmiştir.

7 ay boyunca sakatlıkla mücadele etmiş, formadan uzak kalmıştır ve geri döndüğü ilk karşılaşmada dahi çok etkili bir performans sergilemiştir, ki öyle bir sakatlıktan döndü ki bu sıralar hatalı goller yese dahi canı sağ olsun demekten başka bir şey düşmez. Fatih Terim'den sonra camiada kredisi en fazla olan ikinci isimdir.

Galatasaray'ın son dönemde Fenerbahçe'ye karşı baskın üstünlük kurmasındaki en büyük pay sahibidir. Tabii rakipte Muslera gibi müthiş bir kaleci varken bizi yıllarca kaleye gelen her 3 toptan 4'ünü yiyen Volkan gibilere mahkum eden yöneticilerle birlikte...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Galatasaray'ın son dönemde Fenerbahçe'ye karşı baskın üstünlük kurmasındaki en büyük pay sahibidir. Tabii rakipte Muslera gibi müthiş bir kaleci varken bizi yıllarca kaleye gelen her 3 toptan 4'ünü yiyen Volkan gibilere mahkum eden yöneticilerle birlikte...
Volkan kaç senedir kulüpte kaldı ve bence son bir kaç yılı hariç iyiydi. Bizim kadar kaleci şanssızlığı çeken yoktur.

Volkan kaç senedir kulüpte kaldı ve bence son bir kaç yılı hariç iyiydi. Bizim kadar kaleci şanssızlığı çeken yoktur.
İyi olduğu dönemler vardı tabii ama hiçbir zaman Muslera hatta formda zamanındaki Rüştü Reçber seviyesinde olmadı. Sizinki ayrı bir konu tabii. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
İyi olduğu dönemler vardı tabii ama hiçbir zaman Muslera hatta formda zamanındaki Rüştü Reçber seviyesinde olmadı. Sizinki ayrı bir konu tabii. :A
Muslera değil tabi ama uzun yıllar kaleyi korudu ve iyi bir izlenim de bıraktığını düşünüyorum ben performansı ile. Rüştü Reçber diyince benim aklıma genelde pek olumlu şeyler gelmiyor. Yaştan 2003leri pek bilmiyoruz ondan galiba :A

Muslera değil tabi ama uzun yıllar kaleyi korudu ve iyi bir izlenim de bıraktığını düşünüyorum ben performansı ile. Rüştü Reçber diyince benim aklıma genelde pek olumlu şeyler gelmiyor. Yaştan 2003leri pek bilmiyoruz ondan galiba :A
Sizdeki dönemi yaşlılık dönemiydi, normal. :A 90'ların sonunda, 2000'lerin başında dünyanın en iyi kalecilerinden biriydi gerçekten. Arada geçmiş maçlarına rastlıyorum inanılmaz.

Barça'ya gittiği dönemki Rüştü Muslera'dan 1-2 gömlek üstte bir kaleciydi :A
O zamanlar İspanya Ligi'nde Avrupa Birliği vatandaşı olmayan 3 futbolcu alma hakkı varken bu hakkın birini Rüştü'den yana kullanmıştı koskoca Barcelona. 2003 yılında dünyanın en iyi 3.kalecisi seçilmesi falan.

Barça'ya gittiği dönemki Rüştü Muslera'dan 1-2 gömlek üstte bir kaleciydi :A
O zamanlar İspanya Ligi'nde Avrupa Birliği vatandaşı olmayan 3 futbolcu alma hakkı varken bu hakkın birini Rüştü'den yana kullanmıştı koskoca Barcelona. 2003 yılında dünyanın en iyi 3.kalecisi seçilmesi falan.

2008 Almanya maçı sonrası ben hiç ısınamıyorum. :A O dönemi bilmem doğrudur.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Galatasaraylı arkadaşlar ne düşünürler bilmem ama bence Hagi'den daha büyük bir GS efsanesi Muslera.