Fenerbahçe - Trabzonspor | Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final - 2. Maç

Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül'den sonra doldurulmadı.

Jailson bombası Serdar'ın yerine giriyor oyuna.

Deniz'in yerine Ferdi girdi. Deniz niye çıktı ya?
He valla ona Bende anlam veremedim.Adam zaten maça beraberliğe getirmiş üstelik morali de yerindeyken.😡

Açık, net söylüyorum. Jailson'un yerine defansa Mevlüt'ü koysak daha iyi oynar.
Aylar önce yapmıştım bu tespiti. Demek hala yol alamamış.

Volkan Demirel'den medet umulan kulüpten hayır gelmez. Kaleciliği, kaptanlığı döneminde takım seviye düştü resmen. Adamın tek vasfı Fenerbahçeli oluşu. Şimdi de kulübün efsanesi muamelesi yapılıp teknik ekipte sözü geçirtiliyor. Ali Koç bunu nasıl göremiyor anlamıyorum.

Reactions: xdragxx
Ben Salih uçanla karşılaştım sınıfımla 80-0 yendim @bazinga

Bizim en büyük hatamız bu. Fenerbahçenin efsanesi Volkan ve Emre değil Alex ve Tuncay'dır. Niye bu isimlere sırt çeviriyor Ali Koç anlamıyorum
Kaldı ki Emre ve Volkan'a sorsan başkan kim olsun diye 1 saniye düşünmeden Aziz Yıldırım derler

Reactions: 12.Adam and bazinga
Ben Fenerbahçe’nin teknik direktörü olsam acımayın sakatlayın kaleciyi geldim

Reactions: xdragxx
Novak Fenerbahçe'ye beklenen imzayı attı diyebilir miyiz?

Aynen öyle kardeşim benim.
O yüzden bize fazla bulaşmayın.
O kupa için ben dahil bir sürü ölümü göze alabilecek insan var.
Şampiyon olsanız bir nebze de altı üstü Türkiye kupasında finale çıktınız
Değer mi bu dönemde böyle geniş çaplı bir kutlamaya?

Jailson mevkisini unutmaya başladı, iyice stoper olmaya başladı.
Bizde tandem bir türlü oluşturamadı ki,şayet oluşmuş olsa koy gustavo nun yanında Fener'in meşhur ikilisi aurelio-Appiah gibi olurlar.

Trabzonspor'u da tebrik ederim. Düşük maliyete çok iyi kadro kurdular ve hakkını veriyorlar takımın.

Hadi Emre'yi yine anlarım. Türk futbol tarihinin en büyük oyuncularından biri. Sağlam bir kariyeri var. Fakat Volkan da o da yok. Zamanında Beşiktaş'a gitti diye şimdilerde hiç sevilmeyen Rüştü Reçber'in Volkan'dan çok daha fazla katkısı olmuştur kulübe.

Volkan'dan önce daha bir sürü adam bulunur. Adamın yüzüne beş saniye bakınca başarısızlık beliriyor.
Tarihin en büyük loserlarından biriyle winner olmaya çalışıyorsun.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ben kaybedişi stoper almayan yönetime bağlıyorum.

Ya orası öyle de Ali Koç yaptıklarının sorumluluklarını pek üstlenmiyor benim gördüğüm kadarıyla, bu takımın yedek stoperi yok ve oyuna her seferinde Jailson giriyor. Her girdiğinde de gol yediriyor. Lige iki aylık ara veriliyor, takımın teknik direktörü yok. Emre ve Volkan yönetiyor takımı.

Galatasaray'da zamanında Sneijder gitmeden önce o ve arkadaşlarının istediği teknik direktörler gelir, onlar yönetirdi takımı. Fenerbahçe yönetimi böyle devam ederse, daha çok çektirir taraftarına.

Başkanı değiştirmeye çalışıyor Beyaz TV nin patronu fenerbahce başkanı olmaya çalışıyor @xdragxx

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ya bizim taraftar bağıran çağıran adama bayılıyor
Fenerbahçe için kavga etti diye tapıyorlar Volkan'a tapanlar.
Mesela Altay rezil bir maç çıkardı yine maçtan sonra Abdülkadir Parmak ile tartıştı diye Altay'ı övüyorlar bu kafa yapısıyla başarı hayal

Reactions: bazinga