Keith Long
Favori Üye
dikkatli olalım kumpasa düşmeyelim @Dosi
dikkatli olalım kumpasa düşmeyelim @Dosi
Fener'e 3-1 Gs'ye 2-1 yazmıştım galiba, tersi olmuşŞimdilik kısa edit oldu ama idare eder en azından hiç olmamasından iyidir?
Yine iyi benim gibi son dakikalarda yatmadı tahminin dün, 88'de o gol gelmese 1.sırada olacakken günü sonuncu sırada kapatmıştım. 😏Fener'e 3-1 Gs'ye 2-1 yazmıştım galiba, tersi olmuş
Hep atacağım çünkü ben takip etmeyeceğim gibi bu sene. Sadece skorlara bakarımYine iyi benim gibi son dakikalarda yatmadı tahminin dün, 88'de o gol gelmese 1.sırada olacakken günü sonuncu sırada kapatmıştım. 😏
3.hafta GS-FB maçında bakalım tahminin nasıl olacak, yarışma adına objektif mi yoksa bizim gibi gönlünden geçen mi.
Zaten tahmin yarışmasının olayı da bu, ne kadar takip edip istatistik kasarsak o kadar patlarız, o an kalpten gelen fakat çok da absürt olmayan tahminler en iyisi.Hep atacağım çünkü ben takip etmeyeceğim gibi bu sene. Sadece skorlara bakarım
ben yazsaydım bir tek beşiktaşın kini biliyorum @TolstoyevskiZaten tahmin yarışmasının olayı da bu, ne kadar takip edip istatistik kasarsak o kadar patlarız, o an kalpten gelen fakat çok da absürt olmayan tahminler en iyisi.
Halen katılabilirsin tahmin yarışmasına sen de, çok geç sayılmaz.ben yazsaydım bir tek beşiktaşın kini biliyorum @Tolstoyevski
hayır katılmıyım tarzım değil @TolstoyevskiHalen katılabilirsin tahmin yarışmasına sen de, çok geç sayılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?