Keith Long
Favori Üye
öyle deme sonu iyi olmuyor geçen yılda böyle dediniz yedinci olunduHerkes gereken mesajı ilk maçtan alsın. Bu sezon böyle.
öyle deme sonu iyi olmuyor geçen yılda böyle dediniz yedinci olunduHerkes gereken mesajı ilk maçtan alsın. Bu sezon böyle.
Rizeye borcunu hangi maçta ödeyecekArda kardeşler kayseri maçında vermediği penaltı borcunu ödedi @Gerekli24
bence tuzak bu dikkatli olunması lazım bu defa hedeflerinde sekizincilik olabilir @Gerekli24Bence her türlü yanlış karar
O kadar destek vardı olmasaydınız.öyle deme sonu iyi olmuyor geçen yılda böyle dediniz yedinci olundu
ben irlandadayken seyrettim feneri yarıştan kopardılar 7 haftada yedinciliğe ittiler hakemlerle @mesmeso61O kadar destek vardı olmasaydınız.
Şu penaltı Rize-GS maçında GS'ye verilseydi eğer; Rize başkanı ''getirin silahımııı'' diye olağanüstü tepkiler gösterecek, tüm Türkiye ayağa kalkacak, Ali Koç acele şekilde basın toplantısı yapıp ''Rize'de olanları gördünüz'' diyecek, hakemin anında düdüğü asılacak ve soran olursa Galatasaray hakemlerle kazanılıyor algısı oluşturulacaktı.
Ama rakip takım GS değildi, o yüzden hiçbir günah yoktu...
İşte anlatmaya çalıştığım da bu, aynı hakem GS maçından sonra ise “silahım nerede silahımı getirin silahım olsaydı hakemi vururdum” minvalinde açıklamalar yapmış ve ateş püskürmüştü.Rize başkanı hakemle ilgili konuşmuş. "Bu hakem değil, bunu sokaktan bulup getirmişler. Bu hakemlerle lig bitmez." demiş.
Her sene aynı şeyler Fenerbahçe'ye pozitif bir şey olunca Galatasaraylılar çıldırıyor, Galatasaray'a pozitif bir şey olunca Fenerbahçeliler.İşte anlatmaya çalıştığım da bu, aynı hakem GS maçından sonra ise “silahım nerede silahımı getirin silahım olsaydı hakemi vururdum” minvalinde açıklamalar yapmış ve ateş püskürmüştü.
Penaltıdır, değildir olayına girmiyorum sadece aynı olay GS’ye olsaydı Türkiye’nin ayağa kalkacağı, hakemlerin düdüklerinin asılacağı ve Ali Koç’un “Rize’de yaşananları gördünüz” diye basın açıklaması yapacağı gerçeğini söylüyorum çünkü bunlar yaşandı. Türkiye’yi algılarla ayağa kaldırdılar futbol camiası olarak, hakemin düdüğü asıldı ve Rize-GS maçına yönelik FB başkanı Ali Koç basın açıklaması yaptı. Rize başkanı ise “silahım olsa hakemi vururdum” diyecek noktaya götürdü işi.
Galatasaray ak kaşık değil. Ama Fenerbahçe hiç değil. Ben bu tür durumlarda Fenerbahçe’ye karşı destek olunmasına, çifte standart durumlarına karşı çıkıyorum yoksa hakemler de insandır, hata yapar elbet...
Yaaa hocam şu yazdığına kendin bile inanmıyorsun bence yoksa karşı açıklama yapardım daİşte anlatmaya çalıştığım da bu, aynı hakem GS maçından sonra ise “silahım nerede silahımı getirin silahım olsaydı hakemi vururdum” minvalinde açıklamalar yapmış ve ateş püskürmüştü.
Penaltıdır, değildir olayına girmiyorum sadece aynı olay GS’ye olsaydı Türkiye’nin ayağa kalkacağı, hakemlerin düdüklerinin asılacağı ve Ali Koç’un “Rize’de yaşananları gördünüz” diye basın açıklaması yapacağı gerçeğini söylüyorum çünkü bunlar yaşandı. Türkiye’yi algılarla ayağa kaldırdılar futbol camiası olarak, hakemin düdüğü asıldı ve Rize-GS maçına yönelik FB başkanı Ali Koç basın açıklaması yaptı. Rize başkanı ise “silahım olsa hakemi vururdum” diyecek noktaya götürdü işi.
Galatasaray ak kaşık değil. Ama Fenerbahçe hiç değil. Ben bu tür durumlarda Fenerbahçe’ye karşı destek olunmasına, çifte standart durumlarına karşı çıkıyorum yoksa hakemler de insandır, hata yapar elbet...
Algı yapılan penaltı pozisyonu da bu. En net açı ve bariz belli Rizeli futbolcu Valencia'nın kafa topuna yükselmesini engelliyor ve yine bariz bir şekilde müdahale var penaltı.
dikkatli olmamız lazım @The_Erinchİlk hafta ve daha yedekde bir 11 daha olan bir Fenerbahçe..
Dağınık bir yapımız vardı ama 2-3 hafta var ama GS maçına kadar iyi bir iskelet oluşması lazım.
Bitirici bir forvet lazım.Frey çaba vardı ama okadar..
Caner ve Gökhan farkı hemen belli oluyor; kanat oyuncusu izlemeyi özlemişim.
Sosada kaliteli ayak,kaliteli ayaklarla kazanılan bir maç oldu zaten.
Penaltı olayında ilki açık penaltıydı, diğerini çok kere izlemek lazım.Adamın eliyle boğazını blocklamasını anlamak için.
Neticede öyle yada böyle deplasmanda kazanılan bir maç oldu, yeni isimlerin ileride daha faydalı olduğu ve takımın daha zamana ve iyi bir forvete ihtiyacı olduğu belli.
Hayırlısı olsun 3 puan. Umarım o sene artık BU SENEDİR.
Başarılar Fenerbahçe.
Şimdilik kısa edit oldu ama idare eder en azından hiç olmamasından iyidir?@Tolstoyevski buraya mesela
Maçı takip etmeyenler için kolaylık