Aziz Yıldırım'ın ahı asla üzerinizden gitmeyecek. Yeter artık, ağlayarak siktirin gidin. #alikoçistifa Ali Koç İstifa #FBvKYS
— Devran (@Devranbenn) April 20, 2025
pic.twitter.com/LoInJ6fh1H
Aziz Yıldırım'ın ahı asla üzerinizden gitmeyecek. Yeter artık, ağlayarak siktirin gidin. #alikoçistifa Ali Koç İstifa #FBvKYS
— Devran (@Devranbenn) April 20, 2025
pic.twitter.com/LoInJ6fh1H
Morinho hepsine ceza vermeli 30 şınav 30 mekik ben kaleci bir tane kendi kalesine atsa çıkarırdım tek stoperle devam etseydi İrfan can kahveciyi oyuna al @xdragxxBugün eski Fenerbahçe olsa ortalık yangın yeriydi ama Koçbahçe'de olmaz böyle şeyler. Hala Szymanski falan şu sahaya çıkıyor ya Alex'in ıslıklandığı yerde Szymanski top oynuyor şu kulüpte bu en basiti.
🇦🇷 2022'de Arjantin'de kurulan 'FERNEBAHCE' ikinci resmi kupasını kazandı! pic.twitter.com/vo2hNgWcBP
— Çubuklu Sports (@SportsCubuklu) April 22, 2025
Geçmez İrlanda liginde olsak şampiyondu Fenerbahçe Fenerbahçe eşittir Ermeni takımı yada Yunan takımı diye düşünüyorlardı Fenerbahçe şampiyonluğu eşittir Domuz etine @xemrexxxyakında sizi geçer@12.Adam
🇦🇷 2022'de Arjantin'de kurulan 'FERNEBAHCE' ikinci resmi kupasını kazandı! pic.twitter.com/vo2hNgWcBP
— Çubuklu Sports (@SportsCubuklu) April 22, 2025
Fenerbahçe’de Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi.
— Fener Markaj (@fenermarkajorg) April 21, 2025
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tüm değerlendirmeleri Yüksek Divan Kurulu'nda yapacağını yönetime bildirdi. Ali Koç, süreç hakkında akıllardaki soruları 26 Nisan’da cevaplandıracak.
🔗TRT Spor pic.twitter.com/aOmO8SJuIG
İbra etmeme ayaklanması var @Royal_HighnessFenerbahçe’de Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tüm değerlendirmeleri Yüksek Divan Kurulu'nda yapacağını yönetime bildirdi. Ali Koç, süreç hakkında akıllardaki soruları 26 Nisan’da cevaplandıracak.
Galatasaray beşinci yıldızı takarsa Ali koç ve yönetimini Yönetim olarak ibra etmeyecekler @Royal_Highness
26 Nisan Fenerbahçe ve camiası için zorlu bir gün olacak.Fenerbahçe’de Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi.
Kongre üyeleri gidebiliyordu başkan yasak koymuş @Royal_Highness26 Nisan Fenerbahçe ve camiası için zorlu bir gün olacak.
Evet az önce gördüm.Kongre üyeleri gidebiliyordu başkan yasak koymuş @Royal_Highness
💥SKANDAL!
Normalde kongre üyeleri YDK toplantısına katılabiliyorken Ali Koç yönetiminin bugün aldığı kararla 26 Nisan Cumartesi günü yapılacak Yüksek Divan Kuruluna kongre üyeleri alınmayacak ! pic.twitter.com/3GgliU8cQA
Bu neyin mutluluğu tam olarak? Ayrıca beraber poz verdiğiniz ve aynı masada oturduğunuz kişilere dikkat edin bence. pic.twitter.com/5VLEhCbG7B
— Aslan Ekşioğlu (@aslaneksiogluu) April 23, 2025
sana loca alıcam @12.Adam la gidin zıplayınÖncelikle Bülent hocamın kızına Allahtan rahmet dilerim kendisine de sabırlar diliyorum. Bir çocuğum yok ama bu dünyada bence yaşanabilecek en büyük acı evlat acısıdır hem de sizi böylesine seven bir evladınız varken.
Ulan utanmazlar siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz? Fatih Terim corona olduğu zaman twitterda ilk paylaşım yapan sizdiniz ulan Galatasaraydan önce yaptınız.
Ersun Yanal'ı kişisel olarak sevmem ama onun da 1 hafta içinde anne ve babası öldü Allah rahmet eylesin twitterdan paylaşım yapmadınız. Bülent Uygun'un 28 yaşında gencecik kızı öldü twitterdan paylaşım yapmadınız. Siz bizim aklımızla mı oynuyorsunuz? Resmi siteden açıklama yaptılar ama diyenler var ulan yıl olmuş 2025 resmi siteye girip bakan kim twitterdan açıklama yapacaksınız utanmazlar. Tarih sizi öyle böyle kötü anmayacak.
bu nasıl bir proje amk birisi sevinçten zıplasa aşağı düşüp vefat ediyor pic.twitter.com/7sSHbUaVh0
— difean (@difeanedit) April 26, 2025
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni kapasitesi, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte 64.160 olacak. pic.twitter.com/d4JON92AhR
— Pusholder (@pusholder) April 26, 2025
Bence futbolcu ve teknik direktörden başkan olması gerekiyor Fenerbahçe deNISAN AYINDA ŞAMPIYONLUK KUTLUYOR FENERBAHÇE AILESİ!!!
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) April 27, 2014
Jonathan Roche ile ortak yönetsinHayırlı olsun gençler. Artık Türkiye'nin en büyük 2. futbol kulübüyüz bu gidişle Beşiktaş da geçer 3. sıraya gerileriz.
Ali gelene kadar bence Galatasarayla birlikte en büyük kulüptük Galatasaray daha büyük diyenle de sabaha kadar tartışırdım. Uefa Kupası derlerdi eee bu mantıkla Nottingham Forest de Arsenal'dan 2 kat büyük derdim. Nasıl dedikleri zaman Arsenal'in hiç ŞL'si yok ama Notttingham'ın tam 2 tane var 1 de değil bak derdim.
Ama artık kabul ediyorum. Bu çok acı bir şey. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü elden hep beraber aldılar.