Fenerbahçe, Ali Koç’un çarşamba günü açıklamalarda bulunacağını bildirdi. pic.twitter.com/tFIxn3ZShB
— Pusholder (@pusholder) May 5, 2025
Fenerbahçe, Ali Koç’un çarşamba günü açıklamalarda bulunacağını bildirdi. pic.twitter.com/tFIxn3ZShB
Şampiyonluğun garantisini olmaz ama iyi oyunun garantisi olur. Futbolda aldığın zevkin garantisi olur.
Olağanüstü kongre olacak Eylülde Fenerbahçe'nin @S.G.A.T. @xdragxx @12.Adam
Ali Koç: "Ben bu camiaya sırtımı değil, yüreğimi dayadım.
— PushSpor (@pushsportr) May 18, 2025
Tüm iftiralara ve haksızlıklara rağmen bu yolda yürümeye devam edeceğim." pic.twitter.com/L4GDdK7xab
Ali Koç: "Ben bu camiaya sırtımı değil, yüreğimi dayadım.
— PushSpor (@pushsportr) May 18, 2025
Tüm iftiralara ve haksızlıklara rağmen bu yolda yürümeye devam edeceğim." pic.twitter.com/L4GDdK7xab
@12.Adam la da böyle dalga geçiyoruz
8 adaylı başkan adaylı seçimli olursa @xemrexxx
Şuna iki çift laf söyle @xdragxx
Beni ilgilendiren bir şey yok Koçbahçeli varsa o cevap versinŞuna iki çift laf söyle @xdragxx
Seni Allah kahretmeyeBeni ilgilendiren bir şey yok Koçbahçeli varsa o cevap versin
Sanki Aziz Yıldırım, çok başarılıydı.Beni ilgilendiren bir şey yok Koçbahçeli varsa o cevap versin
Son döneminde başarısızdık gönderdik zaten sorun bunu gönderemiyoruz.Sanki Aziz Yıldırım, çok başarılıydı.![]()
Fenerbahçenin şampiyonluğu her halde domuz eti ile eşit O zamanki tff başkanı bein sportsla anlaşırken @xdragxxSon döneminde başarısızdık gönderdik zaten sorun bunu gönderemiyoruz.
Aziz Yıldırım'ı hapis öncesi ve hapis sonrası diye değerlendirmek lazım üstelik. Hapis öncesi Aziz Yıldırım'ın yaptıklarını saymaya kalksam 1 saat sürer
Bilgilendirme
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) May 22, 2025
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Y. Koç ile Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sayın Şekip Mosturoğlu, Kulübümüzün bir önceki başkanı Sayın Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.
Ziyaret sabah saatlerinde son derece samimi bir… pic.twitter.com/LFPwFF4gYq
Bilgilendirme
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) May 22, 2025
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Y. Koç ile Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sayın Şekip Mosturoğlu, Kulübümüzün bir önceki başkanı Sayın Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.
Ziyaret sabah saatlerinde son derece samimi bir… pic.twitter.com/LFPwFF4gYq
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seçimin Eylül ayında değil, bir an önce yapılması gerektiğini söyledi. (SD) pic.twitter.com/a3YYeDIqcL
— PushSpor (@pushsportr) May 22, 2025