Morinho hepsine ceza vermeli 30 şınav 30 mekik ben kaleci bir tane kendi kalesine atsa çıkarırdım tek stoperle devam etseydi İrfan can kahveciyi oyuna al @xdragxxBugün eski Fenerbahçe olsa ortalık yangın yeriydi ama Koçbahçe'de olmaz böyle şeyler. Hala Szymanski falan şu sahaya çıkıyor ya Alex'in ıslıklandığı yerde Szymanski top oynuyor şu kulüpte bu en basiti.
Galatasaray beşinci yıldızı takarsa Ali koç ve yönetimini Yönetim olarak ibra etmeyecekler @Royal_Highness
26 Nisan Fenerbahçe ve camiası için zorlu bir gün olacak.
Kongre üyeleri gidebiliyordu başkan yasak koymuş @Royal_Highness26 Nisan Fenerbahçe ve camiası için zorlu bir gün olacak.
sana loca alıcam @12.Adam la gidin zıplayınÖncelikle Bülent hocamın kızına Allahtan rahmet dilerim kendisine de sabırlar diliyorum. Bir çocuğum yok ama bu dünyada bence yaşanabilecek en büyük acı evlat acısıdır hem de sizi böylesine seven bir evladınız varken.
Ulan utanmazlar siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz? Fatih Terim corona olduğu zaman twitterda ilk paylaşım yapan sizdiniz ulan Galatasaraydan önce yaptınız.
Ersun Yanal'ı kişisel olarak sevmem ama onun da 1 hafta içinde anne ve babası öldü Allah rahmet eylesin twitterdan paylaşım yapmadınız. Bülent Uygun'un 28 yaşında gencecik kızı öldü twitterdan paylaşım yapmadınız. Siz bizim aklımızla mı oynuyorsunuz? Resmi siteden açıklama yaptılar ama diyenler var ulan yıl olmuş 2025 resmi siteye girip bakan kim twitterdan açıklama yapacaksınız utanmazlar. Tarih sizi öyle böyle kötü anmayacak.
Bence futbolcu ve teknik direktörden başkan olması gerekiyor Fenerbahçe de
Jonathan Roche ile ortak yönetsinHayırlı olsun gençler. Artık Türkiye'nin en büyük 2. futbol kulübüyüz bu gidişle Beşiktaş da geçer 3. sıraya gerileriz.
Ali gelene kadar bence Galatasarayla birlikte en büyük kulüptük Galatasaray daha büyük diyenle de sabaha kadar tartışırdım. Uefa Kupası derlerdi eee bu mantıkla Nottingham Forest de Arsenal'dan 2 kat büyük derdim. Nasıl dedikleri zaman Arsenal'in hiç ŞL'si yok ama Notttingham'ın tam 2 tane var 1 de değil bak derdim.
Ama artık kabul ediyorum. Bu çok acı bir şey. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü elden hep beraber aldılar.