Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Başka adam olsa hayır derdim de aziz bir iki bomba kesin getirirdi. Mourinho bile aslında Aziz baskısı ile geldi sayılır:A
Bu sayılan isimler o dönem parayı basıp alabileceğin isimlerdi. Hadi bu isimler olmayacak olsun forvetinde En Nesyri değil bir tane star olacağına kalıbımı basarım.
Aziz zaten Gs'ye oyuncu kaptırmamak için Batshuayi'yi de tutardı onla kimyamız da uyuyordu. Bu sezon Batshuayi'nin Gs'ye aldırdığı 3 maç sayarım mesela.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bu sayılan isimler o dönem parayı basıp alabileceğin isimlerdi. Hadi bu isimler olmayacak olsun forvetinde En Nesyri değil bir tane star olacağına kalıbımı basarım.
Aziz zaten Gs'ye oyuncu kaptırmamak için Batshuayi'yi de tutardı onla kimyamız da uyuyordu. Bu sezon Batshuayi'nin Gs'ye aldırdığı 3 maç sayarım mesela.
Onu da gönderip morata almaları çok saçmaydı bir de oyuncuya fesih bedeli karşılıklı anlaşma olsa da ödemiştir ulan biz bunları yapsak yönetime neler denirdi bizde taraftar herkesten fazla muhasebeci:A Sadece rafaya bir şey demiyorlar o da belli bir seviyede olduğu için

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Onu da gönderip morata almaları çok saçmaydı bir de oyuncuya fesih bedeli karşılıklı anlaşma olsa da ödemiştir ulan biz bunları yapsak yönetime neler denirdi bizde taraftar herkesten fazla muhasebeci:A Sadece rafaya bir şey demiyorlar o da belli bir seviyede olduğu için
Başarı varsa batmaz böyle şeyler işte.

Başarı varsa batmaz böyle şeyler işte.
Yok bizim başta muhabirler sıkıntı başka takımların muhabirleri bazen paylaşmaz yönetime çalışır bizim herkes aleyhine çalışıyor söylenecek söylemeyecek her şeyi söyleyip algı yapıyor :A

Bundan sonra senin adın Fenerbahçe değil bundan sonra senin adın Koçbahçe, Koçidmanyurdu. Ne zaman bu adamdan kurtulursun o zaman özüne dönersin işte.