Bir erkek bundan daha iyi bir tespit yapsa
Bu kızıl güzellik yapınca
Bir erkek bundan daha iyi bir tespit yapsa
Yarı Alman kadın başkan gelmeli @xdragxxBir erkek bundan daha iyi bir tespit yapsa
Bu kızıl güzellik yapınca
@12.Adam A da böyle yapsınlarMourinho yönetiminin en rezil maçıydı ilk yarı 4-0 bitmeliydi 2-1 bitti.
Ve ne oldu Mourinho 2.yarıya yine aynı 11'le başladı. Amrabat gibi bir el frenine 90 dakika katlandı, Rangers maçına girip takımın ritmini bozan Tadic'i yine kurtarıcı olarak aldı. Hatalar ve bu hatalardan dönmemek...
Mourinho takımdaki kaliteli futbolcuları da pacman gibi yiyor. Ali Koç ve Mourinho'yu sezon sonu göndermemiz lazım gerekirse o stadı yakın, yıkın ama bunları bir şekilde gönderin Fenerbahçe eriyor gün geçtikçe farkında değilsiniz. Fenerbahçe 1 senede 2 kez Galatasaray'a yenilemez.
Yerde yatan sensin haberin yok.
Hayal dünyan genişmişYerde yatan sensin haberin yok.![]()
Senin popon kadar geniş evet.Hayal dünyan genişmiş![]()
Mourinho istememiş ama bazen karışmak gerekir @xdragxxBarış Yurduseven: Aziz Yıldırım bana dedi ki; Mourinho'dan sonra Lukaku ve Sörloth'u birden getirecektim.
Lukaku ve Sörloth istemeyip En Nesyri mi istemiş reis yaniMourinho istememiş ama bazen karışmak gerekir @xdragxx
evet öyle @xdragxx 7 yılda 13 teknik direktör değiştirdikLukaku ve Sörloth istemeyip En Nesyri mi istemiş reis yani![]()
Acun galiba El Nesry için listenin başında hocanın dediği ilk oydu diyorduLukaku ve Sörloth istemeyip En Nesyri mi istemiş reis yani![]()
YalanAcun galiba El Nesry için listenin başında hocanın dediği ilk oydu diyordu![]()
Olabilir ama ben dediği bir şeye denk gelmiştim Acun'un
Getirebilir miydi?Barış Yurduseven: Aziz Yıldırım bana dedi ki; Mourinho'dan sonra Lukaku ve Sörloth'u birden getirecektim.
Başka adam olsa hayır derdim de aziz bir iki bomba kesin getirirdi. Mourinho bile aslında Aziz baskısı ile geldi sayılırGetirirdi tabii ki
Sen Twitter neden kullanmıyorsun? Oradan sorayım.Başka adam olsa hayır derdim de aziz bir iki bomba kesin getirirdi. Mourinho bile aslında Aziz baskısı ile geldi sayılır![]()