Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

İrfan yerine Boupendza'yı alsaydık şu an liderdik.

Tabii İrfan stratejik açıdan daha önemli bir transferdi. Boupendza 7-8 milyon euro civarına alınabiliyorsa alınmalı bence. En kötü Emenike gibi olur bizde fazla beklenti karşılamasa bile yurtdışına rahat satabileceğimiz türden bir oyuncu...

Yazın bizde bile bence.

Krasnodar gitmemiş,klüpler anlaştığı halde.

Yaa.. Ben gol kralları konusunda biz şansızız diye düşünüyorum...

Örnekler çok fazla...

Boupendza çöp olup çıkardı Fb'ye şimdi gelseydi. Tıpkı Messi, Ronaldo veya Samatta'nın çöp olacağı gibi.
Vedat için de öyle diyorlardı ama tarihimizin en kötü sezonlarından biri için hiç de fena iş çıkarmadı.

------

Örnekler çok fazla...
Biz herhangi bir transfer konusunda çok şanssızız. Örnekler çok fazla.

Boupendza konusunda kuşkum yok çünkü atabileceği her türde gol attı adam. Sadece bir penaltı golü var, Diagne durumunu yaşamayız.

Ben devre arasında gelmiş olsa çok fark olmazdı takımda diye düşünüyorum. Ondan da verim alamazdı bence Bulut. Kafa golü az atmış bir oyuncu, her maç 35 orta yapan takımda Hatayspor'daki etkiyi yansıtamazdı.
------

Türk futbolunun seyrini değiştiren sportif direktörümüz Emre Belözoğlu şu Beşiktaş'ı izlerken utanıyor mudur Erol Bulut'u getirip hala takımda tuttuğu için?

Son düzenleme:
Reactions: The_Erinch
@bazinga ile hemfikirim.Aubameyang'ın süper lig versiyonu.

Örnekler çok fazla...
Boupendza bence saman alevi gibi parlayıp sönecek futbolculardan. Büyük takım stresini kaldırabilecek kadar mental disiplini olduğunu da düşünmüyorum. Belki katkı verir ama Hatay performansından uzak kalır.

Reactions: The_Erinch
Minik Aziz yapıyor yine yapacağını. Erol'la samimi samimi pozlar falan hayırlı işler

Pazar günü de ver bakalım öyle pozlar minik Aziz taraftar desteğiyle geldin taraftarla inatlaşmaya devam et.

Emre ve Koç topa daha çok sahip olmalıyız dedi, Erol Bulut topa sahip olunup kaybedilen maç sonrası topa sahip olduk da noldu dedi. Bu yaşanalı henüz beş gün olmuşken beraber maç izlediler. Mide de geniş bir hayli.

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam and xdragxx
İnsanda biraz mide olacak işte. Neyse artık üzülmeye gerek yok bu Erol'la tüm sezon geçer sezon sonu da yer cücesi, karbonat, minik Aziz el ele gider biraz rahatlarız.
Elimizden giden de boşu boşuna giden 3 sene ve Ersun Yanal kozu olur.
------

Son düzenleme:
Euroleage de 10 da 10 yapan Fenerbahçe, sezonun tarihine geçen Fenerbahçe...

Dün Erolun izlemeye geldiği Efes maçında.... kendi evinde 24 sayı fark yedi. NOKTA!

**Gusül önemlidir.

Erol Bulut: Niye orta açmıyorlar?
Ali Koç: Ne diyon??

Euroleage de 10 da 10 yapan Fenerbahçe, sezonun tarihine geçen Fenerbahçe...

Dün Erolun izlemeye geldiği Efes maçında.... kendi evinde 24 sayı fark yedi. NOKTA!

**Gusül önemlidir.

Caner Erkin kadro dışı.
Erol Bulut'a olan nefretim bir 10 kat daha arttı. İlk 10 hafta kovulmadıysan Caner'e dua edip maaşını bile ona vereceğine yaptığın işe bak.