Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Sonuna kadar seni savunacağız.

Ekli dosyalar

• IMG_1313.jpg
    IMG_1313.jpg
    172.7 KB · Hit: 76
  • IMG_1314.jpg
    IMG_1314.jpg
    208.8 KB · Hit: 78
  • IMG_1315.jpg
    IMG_1315.jpg
    192.1 KB · Hit: 74
  • IMG_1316.jpg
    IMG_1316.jpg
    191.6 KB · Hit: 77
Rezalet futbol oynayan, şansa bala kazanan Fenerbahçe rakiplerine 3 puan fark atmış halde zirvede tek başına. Dahası bana göre en büyük rakibini yenip puan farkını 6'ya çıkarıp ikili averajı alma ihtimali var üç gün sonra.

Galatasaray maçı hem son zamanlardaki kötü derbi performanslarımızı ve sonuçlarımızı unutturabilecek hem de 6 puanlık avantajı sağlayabileceğimiz bir maç. Edineceğimiz psikolojik üstünlük de bir diğer artı. Bana kalırsa Terim beraberlik isteyecek o maçtan çünkü olur da yenilirse fark üç maça çıkacak. Fenerbahçe kaybetse puan farkı eşitleniyor belki ama içeride Galatasaray'a yenilmek bize başka taraflardan zarar veriyor. Erol Bulut da tahminimce beraberlik iyi sonuç olur diye düşünüyordur ama bence yanlış olur. Cumartesi akşamı elimizde büyük bir fırsat var sağlam bir darbe vurmak için.

Medyada da Galatasaray çok iyi oynuyor Fenerbahçe rezalet algısı var. Başakşehir maçında ilk yarıyı pozisyonsuz geçirdi Galatasaray. Tamam biz de iyi değiliz ama Galatasaray bizden çok farklı değil. Galatasaray da Onyekuru ve Donk temelli bireysel becerilerden yürüyor. Erol Bulut eksiklikleri olan bir teknik direktör ama maç planları fena değil, Terim'e de özel motivasyonla çalışacaktır. Ben çok ortada bir maç görüyorum.

Son olarak Gustavo'nun olup olmayacağı çok belirler derbiyi. O durum netleşince daha sağlıklı bir tahmin yapılabilir maç hakkında. Gustavo olsa da olmasa da Sosa oynayacakmış. Sosa'dan Last Dance görsek hiç fena olmaz. Bir hayli ihtiyacımız var çünkü...

• Beğendim
Reactions: bazinga
Belki de son yıllardaki en önemli, en kritik maçımız olacak. İnşallah şans yanımızda olur ve kazanırız...

Devamında da önümüzde korkunç bir fikstür var. Bu nedenle bu maçı kaybetmemek aşırı önemli...

İnşallah Gustavo yetişir ve tam kondisyonla oynayacak düzeye gelir.

Beşiktaş'a içerde son darbeyi vurup yarış dışı edememiştik. Yine aynısı olmaz umarım.

Maç eksikleri vardı kazanırlarsa yarış içine girecekleri tahmin ediyordum :A
Valla ben bu kadar bir çıkış hiç beklemiyordum. Hatta Sergen gitmesin diye kazanmalarını istiyordum bizim maç dışındaki maçlarda ama şimdi göndermek bir yana adamın heykelini dikecekler. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx