Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Onların gelirleri çok fazla, transfer için oyuncu havuzları da haliyle bizim takımlardan çok daha geniş. Bizim takımlarımız için öyle bir durum yok o yüzden bu tarz transferlerde karşı karşıya gelme durumu daha fazla oluyor.
Bence yine olmazdı böyle şeyler.

Şubat ayından kazasız belasız çıkarsak şampiyonluğa %80 oranında inanmaya başlarım. Ama o kadar doğru bir işin başına o kadar amatör bir adam verdiler ki insan ister istemez olumsuz düşünüyor.
Hatay, Galatasaray ve Ts maçları şu 3 maçtan 5 puan bile yeterli aslında.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Şubat ayından kazasız belasız çıkarsak şampiyonluğa %80 oranında inanmaya başlarım. Ama o kadar doğru bir işin başına o kadar amatör bir adam verdiler ki insan ister istemez olumsuz düşünüyor.
Hatay, Galatasaray ve Ts maçları şu 3 maçtan 5 puan bile yeterli aslında.
0 puan alırsınız inşallah.. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Helal olsun Emre Belözoğlu sana. O kadar doğru iş yap sırf arkadaşın diye şu yetersizi takımın başına getir bravo sana. Sezon sonu şampiyonluk kaçınca amaaaa Emre elinden geleni yaptı falan demesin hiç kimse hayır yapmadı. Düzgün bir hoca da bulacaktı.
O değişiklikler ne Allah aşkına? Sen Mesut'u 2-3 maç daha böyle oynat bakalım Mesut senin ayağını kaydırmıyor mu?
En son süper finalde Gs'yi 2-1 yendiğimiz maç bu kadar sinirlenmiştim. Sinirden düzgün cümleler kuramıyorum sonra geniş bir analiz yaparım.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Ben Hatay maçını sindiremem hiçbir şekilde. Fenerbahçe bir Anadolu takımına bu kadar ezilemez ya. Yarım saat üç pas üst üste yapamadık. Sahadan sildi bizi Hatay.

Erol Bulut bugün ne yaptığının farkında değildi. Rezalet bir maç yönetimi. Maç konusunda yazdım detaya girmeye gerek yok.

Altay, Szalai ve Osayi dışında iyi gözüken yoktu. Ozan çok formsuz dökülüyor sahada. Mert Hakan sezonun en kötü transferi. Her hareketi falso. Pelkas'ın yokluğunu çok aradık aramaya da devam edeceğiz gibi gözüküyor. İyi ki almışız İrfan'ı diyorum bu orta sahayı görünce.

Gustavo'nun sakatlığı ciddiyse hafta sonu için beklentim olmaz. Öyle bir durumda Erol Bulut beraberliğe çıkartır hatta bence takımı.

Ben Hatay maçını sindiremem hiçbir şekilde. Fenerbahçe bir Anadolu takımına bu kadar ezilemez ya. Yarım saat üç pas üst üste yapamadık. Sahadan sildi bizi Hatay.

Erol Bulut bugün ne yaptığının farkında değildi. Rezalet bir maç yönetimi. Maç konusunda yazdım detaya girmeye gerek yok.

Altay, Szalai ve Osayi dışında iyi gözüken yoktu. Ozan çok formsuz dökülüyor sahada. Mert Hakan sezonun en kötü transferi. Her hareketi falso. Pelkas'ın yokluğunu çok aradık aramaya da devam edeceğiz gibi gözüküyor. İyi ki almışız İrfan'ı diyorum bu orta sahayı görünce.

Gustavo'nun sakatlığı ciddiyse hafta sonu için beklentim olmaz. Öyle bir durumda Erol Bulut beraberliğe çıkartır hatta bence takımı.
Erol Bulut hiçbir maça galibiyet için çıkmıyor. Atarız 1 tane bir şekilde üstüne yatarız diyo zaten.

Yorgunduk, iyi oynayamadık, baskı yedik dedi yüzeysel bir şekilde değerlendirmiş.
Yorgun değil beceriksizsin.
Taylan Antalyalı kim Allah aşkına? Yemin ederim takımımda olsa bu adamın ne işi var diyeceğim bir adam. Amaaa işte hoca farkı tam burda devreye giriyor. Galatasaray defanstaki tüm yükü ona verip iyi kötü bizle olan 3 puan farkı korudu. Ama biz o kadar sistemsiz bir takımız ki Gustavo çıkınca resmen dayak yedik.

Yorgun değil beceriksizsin.
Taylan Antalyalı kim Allah aşkına? Yemin ederim takımımda olsa bu adamın ne işi var diyeceğim bir adam. Amaaa işte hoca farkı tam burda devreye giriyor. Galatasaray defanstaki tüm yükü ona verip iyi kötü bizle olan 3 puan farkı korudu. Ama biz o kadar sistemsiz bir takımız ki Gustavo çıkınca resmen dayak yedik.
Gustavo senin sigortan gibi bir şey. Yahu Gustavo çıkınca Samatta mı girer? Lemos'u sok işte 6 oynamışlığı az da olsa var idare eder seni en azından savunmacı. Ozan ve Mert Hakan ile herkes atar sana o dayağı. Çok anlamsız değişiklik yaptı.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam