Alex detayı bu adam Fenerbahçe aşığı
Ayrıntılara boğ bizi, detayların hastası et bizi.Adam aşık olunacak tek erkeği bulmuş.Nokta atışı. 🥰Sabah sabah güldürdü.
Alex detayı bu adam Fenerbahçe aşığı
Ayrıntılara boğ bizi, detayların hastası et bizi.Adam aşık olunacak tek erkeği bulmuş.Nokta atışı. 🥰Sabah sabah güldürdü.
Ah ah bir de hocamız düzgün olsa bu sene bayram havasında geçecektiAyrıntılara boğ bizi, detayların hastası et bizi.Adam aşık olunacak tek erkeği bulmuş.Nokta atışı. 🥰
Aklında hiç mi bir isim yok?Ah ah bir de hocamız düzgün olsa bu sene bayram havasında geçecekti
Var da Akdeniz'deAklında hiç mi bir isim yok?
Tam anlamıyla bunu yaşıyorsun.% 100 eminimVar da Akdeniz'de
Şaka bir yana yabancı iyi bir hoca olabilirdi. Pellegrini mesela
Ondan çok bu videonun 2.58'iTam anlamıyla bunu yaşıyorsun.% 100 eminim
Katılmamak mümkün değil.Çok hızlı konuşuyorlar tekerleme gibi anlaması çok zor. Seyrederken "Bug " a girmiş gibi oluyorsun.Ondan çok bu videonun 2.58'i
O zaman onları yarış dışı sanıyorduk aslında.Beşiktaş'a içerde son darbeyi vurup yarış dışı edememiştik. Yine aynısı olmaz umarım.
Maç eksikleri vardı kazanırlarsa yarış içine girecekleri tahmin ediyordumO zaman onları yarış dışı sanıyorduk aslında.
Beşiktaş'a içerde son darbeyi vurup yarış dışı edememiştik. Yine aynısı olmaz umarım.
onyekuruya dikkat etmek gerekiyorBeşiktaş'a içerde son darbeyi vurup yarış dışı edememiştik. Yine aynısı olmaz umarım.
Valla ben bu kadar bir çıkış hiç beklemiyordum. Hatta Sergen gitmesin diye kazanmalarını istiyordum bizim maç dışındaki maçlarda ama şimdi göndermek bir yana adamın heykelini dikecekler.Maç eksikleri vardı kazanırlarsa yarış içine girecekleri tahmin ediyordum
o seriler bozuldu 2020 deMaç eksikleri vardı kazanırlarsa yarış içine girecekleri tahmin ediyordum
Düşüş dönemine geçti büyük ihtimalle. Rakipler oyunun çözdüValla ben bu kadar bir çıkış hiç beklemiyordum. Hatta Sergen gitmesin diye kazanmalarını istiyordum bizim maç dışındaki maçlarda ama şimdi göndermek bir yana adamın heykelini dikecekler.
Aynen çok şükür, bu akşam Ersun hocanın da puan çıkaracağını tahmin etmiştim.Düşüş dönemine geçti büyük ihtimalle. Rakipler oyunun çözdü
Haftaya İsmail hocamdan bir şarkı istiyorumAynen çok şükür, bu akşam Ersun hocanın da puan çıkaracağını tahmin etmiştim.