Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Tamam işte aynı düşünüyoruz
Gs maçında 11 olsun falan gereksiz şov bence de. Ama atıyorum Rize maçı rahat geçse son 15 dakika da oynardı yani

Reactions: 12.Adam
5 tanesinin bonservisine 10 milyon vermişsiniz zaten. Maaş olarak öpücükle oynamıyorlardır bence.
Muriqi + Jailson satışından elde edilen 21 milyon euro. Maaşa gelirsek zaten bazı futbolcular indirime gittiler ve takımdan ayrılan oyuncularla rahatladı maaş bütçesi.
------

Tamam işte aynı düşünüyoruz
Gs maçında 11 olsun falan gereksiz şov bence de. Ama atıyorum Rize maçı rahat geçse son 15 dakika da oynardı yani
Rize maçı 15, Hatay 30, GS 60 dakika güzel planlama olurdu bence.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Gs maçı son 45 dakika daha iyi bence

Şu muhasebe şeylerine çok takılma he de geç
Sanki hiç kimse gitmedi üstüne 20 futbolcu aldık gibi konuşuyorlar

İndirimde şey değil mi geçen sezon 2.750 m maaş alan Gustavo'nun 700 bin indirime gidip maaşının 2.5 m olması mı?

------

Gs maçı son 45 dakika daha iyi bence

Şu muhasebe şeylerine çok takılma he de geç
Sanki hiç kimse gitmedi üstüne 20 futbolcu aldık gibi konuşuyorlar
Sende az dur be şurada ağız tadıyla millete salça olmama izin vermiyorsun.

İndirimde şey değil mi geçen sezon 2.750 m maaş alan Gustavo'nun 700 bin indirime gidip maaşının 2.5 m olması mı?

------

Sende az dur be şurada ağız tadıyla millete salça olmama izin vermiyorsun.
Biz senin Trabzon konuna salça oluyor muyuz?

------

Fener'e de gidebilir Gs'ye de yolu açık olsun
Ama gönül verdiği arma Gs arması falan demeyin adam bildiğin Fenerli

https://twitter.com/x/status/1354760914931691520

Son düzenleme:
Üç günlük Onyekuru maç aldı Antep'te biz de Kadıköy'de muhtemelen son 15 dakikasına önde gireceğimiz maçta kadroya dahi almıyoruz Mesut'u.
Vallahi sinirleniyorum.

Üç günlük Onyekuru maç aldı Antep'te biz de Kadıköy'de muhtemelen son 15 dakikasına önde gireceğimiz maçta kadroya dahi almıyoruz Mesut'u.
Vallahi sinirleniyorum.
Üç günlük dediğin adam 3 senedir part-time olarak Galatasaray'da oynuyor.

Ya tamam da o da tıpkı Mesut gibi uzun süredir sahadan uzak kaldı.

Fikrine saygı duyuyorum ama Mesut'u bir an evvel sahada görmek istiyorum ben. Yarın kesinlikle oynamalıydı bence.

Fikrine saygı duyuyorum ama Mesut'u bir an evvel sahada görmek istiyorum ben. Yarın kesinlikle oynamalıydı bence.
Ya birde 23 yaşındaki adamla 32 yaşındaki adamın uzun süre maç oynamaması aynı derecede etki bırakmaz. Yaşlı olanın geri dönmesinin daha uzun olması normal.

Reactions: 12.Adam and bazinga

Ben de sabırsızlanıyorum izlemek için de mantıklı olan sabretmek gibi geliyor.

Ya birde 23 yaşındaki adamla 32 yaşındaki adamın uzun süre maç oynamaması aynı derecede etki bırakmaz. Yaşlı olanın geri dönmesinin daha uzun olması normal.
32 günümüzde yaş değil. 35-36 yaşındaki sporcular bile kendilerine iyi bakarlarsa çok fark yaratıyor günümüzde.

Şu başlığa yıldızları üçüncü defa ekliyorum. Bir moderatör kasıtlı olarak yıldızları siliyor, kimin düzenleme yaptığını görebiliyor musun? @bazinga

Şu başlığa yıldızları üçüncü defa ekliyorum. Bir moderatör kasıtlı olarak yıldızları siliyor, kimin düzenleme yaptığını görebiliyor musun? @bazinga
Kaç yıldız koyuyorsun ki?

Bence başlıkta yıldız olması çok saçma.

💛💙💛💙💛 Şu şekil kalp koyalım bence.

Ya yine koymuşsun

Ben kaldırıyorum totem olsun diye. Ayrıca biz camia olarak 28 şampiyonluk diyoruz bugün de tekrarladık bunu. 3 yıldız koya koya kaldık 3.yıldızda izin ver de kaldıralım şu yıldızları?