Bunları da eklersek az 5 yıl "transfer" yapmayalım.Kendimize transfer yasağı koyalım. 🤣İrfan + Visca + Boupendza + Marega + Burak Kapacak'ı da alalım da yavaş yavaş transfer dönemini kapayalım.
Bunları da eklersek az 5 yıl "transfer" yapmayalım.Kendimize transfer yasağı koyalım. 🤣İrfan + Visca + Boupendza + Marega + Burak Kapacak'ı da alalım da yavaş yavaş transfer dönemini kapayalım.
Serdar Aziz'i gerçekten seviyor musun?Sahada da saha dışında da çok seviyorum ikinizi. Bu taraftar unutmayacak sizi de adamsınız Serdar abim ve Gustavo reis.
Fenerbahçe forması giyeni severimSerdar Aziz'i gerçekten seviyor musun?
Bu futbolcuların Fenerbahçe'de olduğu ve hocaların hocası @bazinga'nın önderliğinde bir FM kariyeri mi... Var bir hayalimiz...İrfan + Visca + Boupendza + Marega + Burak Kapacak'ı da alalım da yavaş yavaş transfer dönemini kapayalım.
Federasyon başkanına bak kulüp başkanından daha çok bilgi veriyor.Sahada da saha dışında da çok seviyorum ikinizi. Bu taraftar unutmayacak sizi de adamsınız Serdar abim ve Gustavo reis.
İrfan, Fener'de GS'de yapacağı kadar iş yapmaz o bölgede çok fazla adam olduğu için. Maksat GS'nin elinden alalım, para bol nasılsa yedek oturtur seneye bakarız duruma olayı. Bu da stratejik bir transfer tabi ama umarım bir gün geldiğinde ekonomik götürüsü getirisinden çok daha fazla olur ve bu bol keseden günlerin acısı çıkar öyle ya da böyle.İrfan Can Fenerbahçe'de haberleri geliyor ama yalan iddialar. İrfan Can konusunda Galatasaray bizden bir adım önde.
İrfan'ı daha çok bir sonraki sene için istiyoruz. Ozan ve Sosa çok muhtemel gidecek, Gustavo da bir yaş daha alacak durum böyleyken İrfan Can transferi önemli bizim için.İrfan, Fener'de GS'de yapacağı kadar iş yapmaz o bölgede çok fazla adam olduğu için. Maksat GS'nin elinden alalım, para bol nasılsa yedek oturtur seneye bakarız duruma olayı. Bu da stratejik bir transfer tabi ama umarım bir gün geldiğinde ekonomik götürüsü getirisinden çok daha fazla olur ve bu bol keseden günlerin acısı çıkar öyle ya da böyle.
Galatasaray'a bu saatten sonra gelse de gelmese de olayın tadı kaçtı, çok önemli olmaz. Ki 12 milyon eurolar konuşuluyor, GS'nin 5'in üstünde verecek parası yok, o bile Haziran'dan sonra ancak. O yüzde FB'ye hayırlı olsun ya FB'ye gider ya da takımda kalır.
Bu Muriqi'n parası da Cengiz'in parası ile ölümüne yarışır. Ne bereketli paraymış arkadaş 20 transfer yapıldı ama hala bitmedi.İrfan'ı daha çok bir sonraki sene için istiyoruz. Ozan ve Sosa çok muhtemel gidecek, Gustavo da bir yaş daha alacak durum böyleyken İrfan Can transferi önemli bizim için.
Fenerbahçe'nin de pek parası yok. Galatasaray'dan tek artısı Muriqi satışından elde edilen paranın hala varoluşu. İrfan için 7 milyon euro'dan fazla bir bonservise biz de çıkamayız muhtemelen eğer alabilirsek Deniz Türüç +7 milyon euro gibi bir ücrete alırız. Galatasaray da buna yakın bir teklif götürdü ve İrfan Can'ın ilk tercihi GS olduğu için bence GS hala bir adım önde transferde.
Bu Muriqi'n parası da Cengiz'in parası ile ölümüne yarışır. Ne bereketli paraymış arkadaş 20 transfer yapıldı ama hala bitmedi.
Burada maaşlar yazmıyor ama.
Alınan 20 adamın 15'i bonservissiz olduğu için olabilir belki?Bu Muriqi'n parası da Cengiz'in parası ile ölümüne yarışır. Ne bereketli paraymış arkadaş 20 transfer yapıldı ama hala bitmedi.
Mesut'un olmaması çok normal. Takım zaten iyi gidiyor, oynadığı bölgede acil ihtiyaç yok. Gelir gelmez büyük baskı altına almanın anlamı yok. Gerçekten hazır ve iyi performans gösterebileceği kıvama gelsin, öyle oynasın.Alınan 20 adamın 15'i bonservissiz olduğu için olabilir belki?
Bu arada Mesut kadroda değil yarın için. Galatasaray, Onyekuru'yu gelir gelmez Antep'e götürdü biz Mesut'u kullanmıyoruz yarın Kadıköy'de. Salaklığın bu kadarı da yapılmasın artık ya.
Ben ilk olarak Hatay deplasmanında oynayacağına bu maçta oynamasını tercih ederdim. Mesut'un sadece maç eksiği var Arsenal da zaten antrenmanlara çıkıyordu burada da çıkıyor bir haftadır. Hatay maçından sonra da derbi var en azından 10-15 dakika bu maçta süre alabilirdi bence.Mesut'un olmaması çok normal. Takım zaten iyi gidiyor, oynadığı bölgede acil ihtiyaç yok. Gelir gelmez büyük baskı altına almanın anlamı yok. Gerçekten hazır ve iyi performans gösterebileceği kıvama gelsin, öyle oynasın.
Bence Galatasaray maçı olacak ilk maçı.Ben ilk olarak Hatay deplasmanında oynayacağına bu maçta oynamasını tercih ederdim. Mesut'un sadece maç eksiği var Arsenal da zaten antrenmanlara çıkıyordu burada da çıkıyor bir haftadır. Hatay maçından sonra da derbi var en azından 10-15 dakika bu maçta süre alabilirdi bence.
Bence Hatay maçı 30 dakika, GS maçı ilk 11 başlayıp 60 dakika oynayacak. Hatay maçında kesin süre alacağını düşünüyorum ben. Bir maç yedekten girmesi sorun olmaz bence.Bence Galatasaray maçı olacak ilk maçı.
10-15 dakikalık oyun kesmez. Bence hazır olduğunda direkt ilk 11 başlamalı. Yedek olması hem sahadakiler için hem kendisi için baskı sebebi olur.
Katılmıyorum. Maç kondisyonu öyle direkt kazanılmaz bence. Rize maçında 15 dakika Hatay maçı 30 dakika oynayarak ısınıp takımı tanıyabilirdi. Biz bu konuda bence hep kötüyüz illa 2-3 hafta geçmesini bekliyoruz istisnalar dışındaBence Galatasaray maçı olacak ilk maçı.
10-15 dakikalık oyun kesmez. Bence hazır olduğunda direkt ilk 11 başlamalı. Yedek olması hem sahadakiler için hem kendisi için baskı sebebi olur.
Szalai hazır geldi direkt oynadı.Katılmıyorum. Maç kondisyonu öyle direkt kazanılmaz bence. Rize maçında 15 dakika Hatay maçı 30 dakika oynayarak ısınıp takımı tanıyabilirdi. Biz bu konuda bence hep kötüyüz illa 2-3 hafta geçmesini bekliyoruz istisnalar dışında
Direkt Gs maçında 11 olursa hem Mesut hem takım için iyi olmaz. Bence olması gereken Rize maçı son 15 dakika Hatay maçı son 30 dakika Gs maçında 2.yarı olmalıydı.
5 tanesinin bonservisine 10 milyon vermişsiniz zaten. Maaş olarak öpücükle oynamıyorlardır bence.Alınan 20 adamın 15'i bonservissiz olduğu için olabilir belki?
Bu arada Mesut kadroda değil yarın için. Galatasaray, Onyekuru'yu gelir gelmez Antep'e götürdü biz Mesut'u kullanmıyoruz yarın Kadıköy'de. Salaklığın bu kadarı da yapılmasın artık ya.