Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Hedefi olan takım Avrupa’da tur atlar Barcelonanın hedefi yok Galatasaray’ın hedefi küme düşmemek böyle hedefleri olan takımlar Avrupa’da iyi oynar örneğin Fenerbahçe’nin 2018-2019 sezonu Mehmet topal ve kendi kalesine attığı gol yattı bizi son 16 çeyrek final görürdük

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hedefi olan takım Avrupa’da tur atlar Barcelonanın hedefi yok Galatasaray’ın hedefi küme düşmemek böyle hedefleri olan takımlar Avrupa’da iyi oynar örneğin Fenerbahçe’nin 2018-2019 sezonu Mehmet topal ve kendi kalesine attığı gol yattı bizi son 16 çeyrek final görürdük
Reis haklı...

Bu teknik direktör konusu bir an önc ebelli olmalı, gerçekten Fener'imi böyle görmeye dayanamıyorum. Gerçi son maçta Arda bize bi umut dedirtti ama

Böyle yazsın canımı yesin, mahsus mu yapıyor acaba?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Alejandro Figueredo'nun Arda Güler için attığı tweet:

Diyor ki:
Bu ismi yazın: Arda Güler. 17 yaşında, Türkiye Fenerbahçe A takımında ilk kez forma giydi. Yaşına ve sahip olduğu sınıfa göre kişiliği şaşırtıcı.
Çok yakında büyük liglerden birinde olması beni şaşırtmaz.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

• Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam