Keith Long
Favori Üye
ters köşe totemi yaptım kicktippte @xdragxxVallaha helal olsun hala şu rezil takımı konuşanlar var
ters köşe totemi yaptım kicktippte @xdragxxVallaha helal olsun hala şu rezil takımı konuşanlar var
evet ters köşeler işe yaradı 0 puandayım olsunTs kazanır mı dedin reis
Söz konusu Fenerbahçeyse geriye kalan her şey teferruat reisevet ters köşeler işe yaradı 0 puandayım olsun
Fenerbahçe yensin yeterkiSöz konusu Fenerbahçeyse geriye kalan her şey teferruat reis
O yüzden mi Emre'ye teneke bağladın kalsa daha iyi olacağını bile bile gitsin istedin.Söz konusu Fenerbahçeyse geriye kalan her şey teferruat reis
Yine olsa yineO yüzden mi Emre'ye teneke bağladın kalsa daha iyi olacağını bile bile gitsin istedin.
Hedefi olan takım Avrupa’da tur atlar Barcelonanın hedefi yok Galatasaray’ın hedefi küme düşmemek böyle hedefleri olan takımlar Avrupa’da iyi oynar örneğin Fenerbahçe’nin 2018-2019 sezonu Mehmet topal ve kendi kalesine attığı gol yattı bizi son 16 çeyrek final görürdük
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Reis haklı...Hedefi olan takım Avrupa’da tur atlar Barcelonanın hedefi yok Galatasaray’ın hedefi küme düşmemek böyle hedefleri olan takımlar Avrupa’da iyi oynar örneğin Fenerbahçe’nin 2018-2019 sezonu Mehmet topal ve kendi kalesine attığı gol yattı bizi son 16 çeyrek final görürdük
Hedefi olan takım Avrupa’da tur atlar Barcelonanın hedefi yok Galatasaray’ın hedefi küme düşmemek böyle hedefleri olan takımlar Avrupa’da iyi oynar örneğin Fenerbahçe’nin 2018-2019 sezonu Mehmet topal ve kendi kalesine attığı gol yattı bizi son 16 çeyrek final görürdük
Reis haklı...
arada bir yazıyorum böyle düşünce rahat yazıyorumBöyle yazsın canımı yesin, mahsus mu yapıyor acaba?
Düzenli hale getir.İletişim çok daha rahat hale gelir.arada bir yazıyorum böyle
bir tek senaryoyu yazarken çok korkuyorum @12.AdamDüzenli hale getir.İletişim çok daha rahat hale gelir.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.Bu ismi yazın: Arda Güler. 17 yaşında, Türkiye Fenerbahçe A takımında ilk kez forma giydi. Yaşına ve sahip olduğu sınıfa göre kişiliği şaşırtıcı.
Çok yakında büyük liglerden birinde olması beni şaşırtmaz.
Fenerbahçe’yi Malezya’ya satma planı varAlejandro Figueredo'nun Arda Güler için attığı tweet:
Diyor ki:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.