Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Oyuncu gönderelim, hiç adam almayalım daha iyi durumda oluruz. Gereksiz oyunculardan takımın arınması bile fayda getirir.
Bence İrlanda takımlarına yardım
etmemiz gerekiyor bütün Türk takımları SHAMROCK ROVERS İngilizlere karşı kurulan takım
@HeisenBerg Fenerbahçe gibi ortak yönü var onlarda İngilizlerle oynamış hemde General Harringtonun takımıyla

Erol Cloud, Gaziantep FK'de 5-3-2 ile oynuyordu ama son zamanlarda 3-5-2 şeklinde oynamaya başladı. İsmail Kartal o taktiğe dönmeye cesaret edemedi, Erol Cloud taktiğini değiştirdi. Takımda bek yok şimdi, kanat bek de yok ayrı konu ama en azından stoperler o taktikle daha çok parlıyordu. Vitor Pereira o taktikle oynadığı için eleştiriliyordu ama şu anda takım için en doğru taktik bu. Berisha yardımcı forvet olarak, yani çift forvet olarak iyi oynadığı düşünürsek, yanına da Serdar Dursun ya da Valencia'yı koyduğun zaman daha verimli olur. Şu anda dörtlü savunmayla verimsiz oluyor takım. Ali Koç sağ olsun Ozan Tufan'ın boşluğunu, Ozan Tufan'la doldurup hiçbir oyuncu transferi yapmadığı, hatta elde olan oyuncuları gönderdiği için çıkmaza girdik.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

• Beğendim
Reactions: emreemreu and Dosi
1646051630712.png

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga