Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Fenerbahçe için ilk 3 başarı değildir. Vitor zamanı da çok farklı değildik ayrıca en fazla +3 puan fazlası olurdu belki kupadan elenmezdin o kadar

Reactions: 12.Adam
O megafonları eline aldığın anda bitmişti sezon.
Megafonu eline almasan, Rıdvan'ın çenesini kapatsan ve hocanın arkasında dursan şu anda tertemiz 47-50 arasında bir puana sahiptin.
Ama olur mu öyle şey canım, Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'nin mutluluğu ve memnuniyeti daha önemli.

Reactions: HeisenBerg
Fenerbahçe için ilk 3 başarı değildir. Vitor zamanı da çok farklı değildik ayrıca en fazla +3 puan fazlası olurdu belki kupadan elenmezdin o kadar
25. falan olmaktan iyidir.

Üçüncülük yeterli bir başarı değildir ama ilk üç her zaman için hedef olmalıdır. Eğer daha büyük hedef olan birinciliğe ulaşmak için yol haritan varsa en fazla üçüncü olabileceğini anladığın adamı kovup yerine yol haritana uygun bir adam getirirsin. Fakat mevcut durumda gidip belli bir sistem oturtmaya çalışan adamı ligin ortasında kovup ikinci sınıf bir antrenör getirdiler...

İşin garip kısmı Vitor o Mesut'tan bile verim alabiliyordu. Vitor gittiğinden beri Mesut ortada yok.
------

Emre kalsa daha iyi olacaktık, Vitor gönderilmese daha iyi olacaktık. Üç ayda bir hoca değişiyor ve bundan hiç rahatsız olmuyorsunuz. Bu kadar sık değişimin zararlarından dolayı bile Vitor'un arkasında durulmalıydı. Kaç yıldır aynı şey. Bir sezonu da, hoca değiştirmeden geçirelim dişimi kıracağım. İkinci sene için şans vermeyi geçtim, tek sezonluk şans vermiyoruz hocalara.

Reactions: DarkLegenD
Ben Emre'nin daha iyi olacağını sanmıyorum. Vitor'un üçlü savunma anlayışına güvenip istediği tarzda birkaç oyuncu daha alsaydık istenen başarıyı göstereceğini düşünüyordum. Kaldı ki Vitor ilk 7-8 hafta çok iyi giderken ne olduysa sonra takım karıştı.

Ali Koç o kadar vasat, basiretsiz ve cesaretten yoksun biri ki günü kurtaracak hamleler bile yapamıyor. Şimdi Erol Bulut'un geliş sürecinde gördüğümüz şeyi yeni teknik direktör için izliyoruz. Ben Löw'ü getireceğini de düşünmüyorum. Gelecek sezon bu adam kulübün başında kalırsa sonumuz felaket olacak.

Anadolu Efes'in maçını seyretmişe benziyorsun.

Reactions: batuhankaralar
Vitorun bu ülkede başarılı olma şansı yok. İletişimi kötü böyle cevap veren ve önceki geçmişinden ve Fenerbahçe sabırsızlığından tutunamayacağı belliydi ki bence kendi de bir çok hata yapıp hoş olmayan açıklamalar yaptı.

Reactions: 12.Adam
Mesut'tan bile mi? 😡 O bir dünya yıldızı. 😡 😡

Trabzon'un şampiyonluğu Fener için bayağı iyi durum. Bence Beşiktaş'ın şampiyon olmasından daha vurucu bir durum Fener adına. Tabii ki BJK daha büyük takım yanlış anlaşılmasın ama Trabzon 38 yıllık şampiyon olamama baskısını kaldırabiliyorsa sen de 8 yıllık şampiyon olamama baskısını bir zahmet kaldır.

Yalnız seneye şampiyonluk beklemek ciddi hata olur. Trabzon üç senede bu duruma geldi. Fener için de o kadar sürecek. Pat diye şampiyonluk gelmez. Bu şampiyon olamama serisi minimum 10 yıla çıkacak bence. Baskıyı ve stresi kaldırabilmek lazım. Trabzon'un bu sezon yaptığı ciddi örnek olmalı Fener adına.

Ali Koç her sene farklı şampiyon gördü diye dalga geçiliyor ama o da büyük piyango. Bu dört senede GS seri yapsa fark atacak şampiyonlukta, BJK yapsa yakalayacak seni. Her sene farklı şampiyonun çıkması piyango resmen.

Reactions: bazinga
Bu adamın Fenerbahçe ile alakalı hemen hemen her şeye olumlu tarafından bakabilmesine fazlasıyla imreniyorum.
@DarkLegenD @xdragxx @bazinga

Bu adamın Fenerbahçe ile alakalı hemen hemen her şeye olumlu tarafından bakabilmesine fazlasıyla imreniyorum.
@DarkLegenD @xdragxx @bazinga
Abi bakamazsan yandın zaten.
Taraftar olarak olumlu yönlerinden bakmak lazım olaylara biraz yoksa ciddi mutsuz olursun. Ha mutsuzum zaten Fener'in halinden ama olumlu yönlerden bakmak nispeten rahatlatıyo biraz.

------

Yine bana ters şeyler yazmış sinirle okudum yine... Gs belki 2 kez falan şampiyon olsa Ali Koç varken yediğin sert tokatla toplardın kendini.
Ali Koç sonrası gelen başkanın seni şampiyon yapacağının garantisi yok.

Hiçbir şeyin garantisi yok da Başakşehir, Ts'nin şampiyon olduğu ligde de bir zahmet bir başkanlık döneminde 1 şampiyonluk al.

Hiçbir şeyin garantisi yok da Başakşehir, Ts'nin şampiyon olduğu ligde de bir zahmet bir başkanlık döneminde 1 şampiyonluk al.
Beceriksiz, yalancı Aliiiiii alamaz.Çünkü hepsiyle kanka, A y gibi papaz olamıyor.Azizsilin yapamıyor, yapamaz da.

Reactions: xdragxx