Okocha'nın kızı
Yalnız bizimki dalardı.
Al benden de bir o kadar.Shut up dediğinden beri 10 kat taktım zaten buna.
Okocha'nın kızı
Yalnız bizimki dalardı.
Al benden de bir o kadar.Shut up dediğinden beri 10 kat taktım zaten buna.
Gol sevinçlerinde kavgaya gider gibi koşuyor zaten, insan gol atmaya korkar.
Bu sezon çok formda maşallah.Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Eljif Elmas, Leicester City karşısında attığı iki golle UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
İnstagramda mağazamın ismi pompy isminden Kaynaklı bloke etmişler @bazingaBu sezon çok formda maşallah.
Antep maçından sonra (galibiyet olursa) koyuyor muyuz Vitor Pereira avatarı?Seri galibiyetlere başlamak lazım. Antep maçı kritik sonra da BJK maçı var. Şurayı iyi geçersek her şey olabilir.
Yok, BJK maçını bekliyoruz.Antep maçından sonra (galibiyet olursa) koyuyor muyuz Vitor Pereira avatarı?
Kaç farkla yendik?Galatasaray NEF - Fenerbahçe Beko maçı, kimin kazandığını tahmin edersiniz, söylememe gerek yok.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
10 sayı farkla.Kaç farkla yendik?
Çok da umrumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGalatasaray NEF - Fenerbahçe Beko maçı, kimin kazandığını tahmin edersiniz, söylememe gerek yok.
Vitor Pereira gitmeden rahat etmeyecek.Çok da umrumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yoooooo. Basketbol, voleybol umrumda değil benimVitor Pereira gitmeden rahat etmeyecek.
Galatasaray'ı yenmenin hazzı her spor branşında paha biçilemez ama, bu da bir gerçek.Yoooooo. Basketbol, voleybol umrumda değil benim
Futbolda geçerli bu benim için zaten diğerlerinde Galatasaray rakip değil çünkü adamlar akıllı ve o branşları umursamıyorlarGalatasaray'ı yenmenin hazzı her spor branşında paha biçilemez ama, bu da bir gerçek.
Adamların umursadığı branş birincisi futbol, ikincisi de su topu, onda da biz yokuz.Futbolda geçerli bu benim için zaten diğerlerinde Galatasaray rakip değil çünkü adamlar akıllı ve o branşları umursamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?