Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Aynen Everton radarına girmiş ama Bundesliga 2'ye gidip üstüne küme düşürmüş :A
------

Vallaha acıyorum sana ciddiysen. Ama normal senin yaşın Fenerbahçe büyüklüğüne yetmiyor...
Daum, Zico, Ersun zamanındaki futbolu bilen adam Vitor bize fazla demez. Bu köylü ne başarısı var bizde de arayalım vallaha bu z kuşağının vasat severliği bitirdi bizi...

Benim yaşım yetiyor hatta çocukluk yıllarıma denk geldiği için fazlasıyla iyi hatırlıyorum ama o büyüklük eskidendi. 7 yıldır kupa alamazsan küçülürsün.

Daum severim ve Ersun hocayı severim, Zico dönemi ise iyi top oynamıyorduk bence.

Vitor'un başarıları, Jorge Jesus'u iki sene arka arkaya tokatlamak. O gittikten sonra Fenerliler'in gelsin diye dua etti Fonseca gelip Porto'yu ilk ikiye sokamıyor. :D 3 farklı ligde şampiyon olmuş, 8 kupalı adam. Bu döviz kuruyla getirebilecek misin daha iyi bir yabancı? Kaç kez dedik size Emre kalsın ama dinlemediniz valla sizin şikayet etme hakkınız yok. Oturup Emre'nin her hafta maç kazanıp durmasını seyredin. :A

Zico dönemi nasıl iyi top oynamıyorduk ya bayağı top oynuyorduk.

Bence Daum ve Ersun hoca döneminde oynanan oyun daha iyiydi. :D

Zico dönemi neden iyi top oynamadığımızı düşünüyorsun? 😱

2006/2007 şampiyon oluyoruz mesela ama öyle dolu dolu oynamıyorduk o dönem keza 2007/2008. Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük iş yaptık tabii ama o iki sezonda Daum dönemindeki gibi dominasyon yoktu.

Atlangoç yardımın lazım hb gene sapıttı. :A

Benim yaşım yetiyor hatta çocukluk yıllarıma denk geldiği için fazlasıyla iyi hatırlıyorum ama o büyüklük eskidendi. 7 yıldır kupa alamazsan küçülürsün.

Daum severim ve Ersun hocayı severim, Zico dönemi ise iyi top oynamıyorduk bence.

Vitor'un başarıları, Jorge Jesus'u iki sene arka arkaya tokatlamak. O gittikten sonra Fenerliler'in gelsin diye dua etti Fonseca gelip Porto'yu ilk ikiye sokamıyor. :D 3 farklı ligde şampiyon olmuş, 8 kupalı adam. Bu döviz kuruyla getirebilecek misin daha iyi bir yabancı? Kaç kez dedik size Emre kalsın ama dinlemediniz valla sizin şikayet etme hakkınız yok. Oturup Emre'nin her hafta maç kazanıp durmasını seyredin. :A
Dediğin her şeyi istesem çürütürüm ama değmez... Vitor savunan adamla uzun tartışmaya giremem sori...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam