Saha kenarına bir bakıyorsun, Danilo ZannaAdamın vizyonu bu kadar işte, yapacak bir şey yok.
Saha kenarına bir bakıyorsun, Danilo ZannaAdamın vizyonu bu kadar işte, yapacak bir şey yok.
@xdragxx'e gün doğar bu arada. Karagümrük'ten Caner Erkin'i ister garanti.Saha kenarına bir bakıyorsun, Danilo Zanna
Bana bilmediğim birşeyi söyle.Öz abimiz, İrfan, Fişeeeeeeeeeeeeek te kendisini görüyor olabilir.@xdragxx'e gün doğar bu arada. Karagümrük'ten Caner Erkin'i ister garanti.
Bana bilmediğim birşeyi söyle.Öz abimiz, İrfan, Fişeeeeeeeeeeeeek te kendisini görüyor olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 112007
Ekli dosyayı görüntüle 112008
Hiç sırıtmaz,aralarındaki tek fark gözlük.
Artık görüntü de geldiğine göre İrfan meselesindeki "mağduriyet" bitmiştir bence he abi?Reziiiiil Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sen niye Ts başkanının sözüne inanıp hakemlerle ilgili konuşmayacağım diyorsun ulan çocuk musun nasıl bu kadar saf oluyorsun sklgjkls Ts başkanı niye hakem konuşsun zaten teşekkür etmek için falan mı?
Eğer İrfancan ceza alırsa sana muhalefetim x10 olacak. Muslera Alanya futbolcularına saldırıp görüntü düştüğü halde 1 maç ceza almadı bizim İrfan'a 5 maç diyorlar. Birazcık Fenerliysen o çocuk 1 maç bile ceza almaz yoksa ben senin Fenerbahçeliliğine de edeyim.
Yeni uyandım görmedim bakim hemen.Artık görüntü de geldiğine göre İrfan meselesindeki "mağduriyet" bitmiştir bence he abi?
Ben Stephen bradley diyorum @Tolstoyevski @xdragxxKaragümrük’ün hocası olayı bana bizim Tudor olayını hatırlatıyor. Onu da benzer bir isme sahip takım olan Karabük’ten almıştık. Tudor’dan daha iyi çıkar daha kötü çıkar olayı için şimdilik bir şey söylemek erken ancak sezon ortasında aynı ligden bir hocayı transfer etmek pek şanslı gelmiyor. Dahası bu hocanın geçmiş bir birikimi, tecrübesi yok, Emre’den farkı yok gibi tecrübe olarak. Bu tabii ki her şey demek değil, belki bir mucize yaratır ama büyük ihtimalle Ali Koç gereksiz bir kumarla bir seneyi daha çöpe atacak gibi duruyor…
Biz direkt Tudor'u getirelim takımın başına, en azından ligi iyi tanıyor.Karagümrük’ün hocası olayı bana bizim Tudor olayını hatırlatıyor. Onu da benzer bir isme sahip takım olan Karabük’ten almıştık. Tudor’dan daha iyi çıkar daha kötü çıkar olayı için şimdilik bir şey söylemek erken ancak sezon ortasında aynı ligden bir hocayı transfer etmek pek şanslı gelmiyor. Dahası bu hocanın geçmiş bir birikimi, tecrübesi yok, Emre’den farkı yok gibi tecrübe olarak. Bu tabii ki her şey demek değil, belki bir mucize yaratır ama büyük ihtimalle Ali Koç gereksiz bir kumarla bir seneyi daha çöpe atacak gibi duruyor…
Dayanamadım şimdi söylüyorum. Ali Koç Vitor'u bırakıyorrrr Jon Benjamin Toshack ile anlaşıyor. Umarım Toshack aşısı tutar artık takımda...Yahu kardeşim ne Farioli'si size 15 dakika içinde Fener'in hocasını açıklayacağım konuda olun.
@xdragxx Stephen Bradley gelsin onun aşısı tutarYahu kardeşim ne Farioli'si size 15 dakika içinde Fener'in hocasını açıklayacağım konuda olun.
------
Dayanamadım şimdi söylüyorum. Ali Koç Vitor'u bırakıyorrrr Jon Benjamin Toshack ile anlaşıyor. Umarım Toshack aşısı tutar artık takımda...
Hayır bizde bu saatten sonra tutsa tutsa Toschak aşısı tutar...@xdragxx Stephen Bradley gelsin onun aşısı tutar
Benim dediğim daha mı mantıklı Stephen Bradley daha tecrübeli adam kupa alma uzmanı @bazinga irlanda kupasını almış ilk ve Avrupa konferans ligindeki takımlarıyla oynadı @bazinga @xdragxx @DosiErol Bulut'tan farkı olacağını sanmıyorum Farioli'nin. Ben artık sürekli yeni teknik direktörlere umut bağlamaktan çok yoruldum. Yıllardır bir sürü teknik direktör geldi geçti Daum dönemi gibi futbol oynayan Fenerbahçe göremedik. Bir de Ersun Yanal'ın şampiyonluk senesi hariç tutulabilir...
Taraftarları bizden sert ve bizden daha fanatiklerİrlanda ile Türkiye çok farklı. Kültür şokundan kendine gelmesi zor olur.