Dönmez dönmez, siz bitmişsiniz artık. Fenerbahçe'nin devri başladı.Gün gelir devran döner
Dönmez dönmez, siz bitmişsiniz artık. Fenerbahçe'nin devri başladı.Gün gelir devran döner
Başlayacaktı, Başkan izin vermedi.Dönmez dönmez, siz bitmişsiniz artık. Fenerbahçe'nin devri başladı.
İzmirde hortum çıkabilir diyorlarBaşlayacaktı, Başkan izin vermedi.
Marcao 2-4 arası alması gerekirken 8 maç aldı? Bence birbirimize suç atmak yerine bu sene kimi kolluyorlarsa ona bakalım. Geçen sene bjk bu sene ts.Reziiiiil Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sen niye Ts başkanının sözüne inanıp hakemlerle ilgili konuşmayacağım diyorsun ulan çocuk musun nasıl bu kadar saf oluyorsun sklgjkls Ts başkanı niye hakem konuşsun zaten teşekkür etmek için falan mı?
Eğer İrfancan ceza alırsa sana muhalefetim x10 olacak. Muslera Alanya futbolcularına saldırıp görüntü düştüğü halde 1 maç ceza almadı bizim İrfan'a 5 maç diyorlar. Birazcık Fenerliysen o çocuk 1 maç bile ceza almaz yoksa ben senin Fenerbahçeliliğine de edeyim.
Neden teknik direktöre saldırdıReziiiiil Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sen niye Ts başkanının sözüne inanıp hakemlerle ilgili konuşmayacağım diyorsun ulan çocuk musun nasıl bu kadar saf oluyorsun sklgjkls Ts başkanı niye hakem konuşsun zaten teşekkür etmek için falan mı?
Eğer İrfancan ceza alırsa sana muhalefetim x10 olacak. Muslera Alanya futbolcularına saldırıp görüntü düştüğü halde 1 maç ceza almadı bizim İrfan'a 5 maç diyorlar. Birazcık Fenerliysen o çocuk 1 maç bile ceza almaz yoksa ben senin Fenerbahçeliliğine de edeyim.
Akılları başına gelmiş, ama iş işten çooooooktan geçmişti.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bu arada Ersun Yanal'dan bahsetmiyor, Farioli'den bahsediyor.Akılları başına gelmiş, ama iş işten çooooooktan geçmişti.
Aklıma o geldi onu yazdım yoksa amacım Gs'ye saldırmak değil.Marcao 2-4 arası alması gerekirken 8 maç aldı? Bence birbirimize suç atmak yerine bu sene kimi kolluyorlarsa ona bakalım. Geçen sene bjk bu sene ts.
Başkan Farioli istiyor yönetim İsmail Kartal istiyor diye duydum.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
İsmail Kartal dönemi:Başkan Farioli istiyor yönetim İsmail Kartal istiyor diye duydum.
Stephen Bradley Uefa Avrupa konferans ligini biliyorİsmail Kartal dönemi:
Ekli dosyayı görüntüle 112004
Çok kötü bir dönem değildi, hatta Rize olayı da o dönemde oldu. Rizespor maçı sonrası üç beraberlik aldık, bu da şampiyonluktan etti. O dönem kısıtlı imkanlara rağmen zirveye oynuyorduk. Tabii İsmail Kartal yine gelmeli mi, gelmemeli. Eskilerin dönüp duracağı bir kulüp olmamalı. Farioli de gelmemeli, bir anlamda risk ve tecrübesiz ama Vitor Pereira'dan belki daha iyi bir performans sergileyebilir. Kısacası değişim süreci sıkıntı. Dön dolaş, yine aynı isimleri getir olayı ya da çok farklı bir ismi getirerek risk alma olayı da sıkıntı.
Bu arada Ersun Yanal'dan bahsetmiyor, Farioli'den bahsediyor.
Kankam cevabı vermiş.Ekli dosyayı görüntüle 112005
Vallaha pes be Ali Koç. Kendi isteğinle bir tane işte bu dedirtecek bir hoca getiremedin
Adamın vizyonu bu kadar işte, yapacak bir şey yok.Ekli dosyayı görüntüle 112005
Vallaha pes be Ali Koç. Kendi isteğinle bir tane işte bu dedirtecek bir hoca getiremedin