Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Bu Antwerp sizin rakibiniz değil miydi? Rakibinize çöplerinizi yollayıp onları daha da zayıflatmak da iyi taktikmiş
Taktiğimiz iyi de, gönderidklerimiz orada şahlanıp bize karşı iyi bir performans sergilerse şaşırtıcı olmaz. Samatta'dan gol bekliyorum hatta bize karşı.

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Bu Antwerp sizin rakibiniz değil miydi? Rakibinize çöplerinizi yollayıp onları daha da zayıflatmak da iyi taktikmiş
Adamlar bize atar örneğin Emenike
Olympiakos valbuena var birde onyekuru @MasacRE
------

Taktiğimiz iyi de, gönderidklerimiz orada şahlanıp bize karşı iyi bir performans sergilerse şaşırtıcı olmaz. Samatta'dan gol bekliyorum hatta bize karşı.
İrlandaya yollayın Samatya’yı Zankayıda orda futbol öğrensinler @Araf @Dosi

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam and MasacRE
O kadar riski olacak artık
Belki onlar da biz bunları alıp rakibimizi zayıflatalım düşüncesiyle almışlardır adamlarınızı

Reactions: 12.Adam and Araf
Biz Halil'i 2018'de alacaktık hem de şimdiki değerin beşte birine belki. Çok da güzel bir ekibin içinde olacaktı. Acayip yerlere gelebilirdi. Bugün bu değerlerle öyle bir fırsat tepilmişken almayız. Bizim için o gün kayıptı bugün değil.

Halil 1 milyonluk topçuyken alınabilirdi. Şu an konuşulan rakamlara alınacak adam değil bence. Hiç bir zaman da büyük takımların as forveti olamayacağını düşünüyorum.

Yalnız GS çok net Mohamed'i yollayıp Halil'i alacaktı fakat fena faka bastılar. Bu gazla saçmalamaları da muhtemel.

Samatta'nın gidiyor olması muhteşem haber.
. İnşallah kiralık değil komple gider.

Halil Dervişoğlu nereden çıktı anlamadım. Serdar Dursun varken gereksiz. İlk 11 oynayabilecek kapasitede bir golcü değil bence.

Reactions: 12.Adam
Ferdi kadar potansiyelli değil tamam ama Ferdi ile yaşıt olan bir oyuncu. Fenerbahçe kendisini gösterebilme açısından iyi bir şans olacak. Hem kendisi gibi Hollanda doğumlu olan Ferdi de var. Belki birbirlerini etkiler de, Ferdi bizim milli takımı seçer. Muhtemelen alternatif diye alınıyordur. Genelde kanat oynar ama santrafor da oynayabilir. Santrafor oynayabilecek oyuncu da şart takıma. Halil hem kanat, hem de santrafor oynayabilir. Çok büyük faydası olur mu soru işareti ama en azından iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.

Reactions: 12.Adam and mesmeso
Kelly diye forvet var Shamrock Rovers u19 da bizim sisteme uygun @bazinga