ALLAH'IM TYLER DURDEN KULUNU ŞAŞIRMASINI YARDIM ET YARABBİM, AMİN!Bu ruh hastası ciddi ciddi 3'lü defans deneyecek bu sene de kanser olacaz@bazinga bu video sana gelsin boşa döndün bence...
ALLAH'IM TYLER DURDEN KULUNU ŞAŞIRMASINI YARDIM ET YARABBİM, AMİN!Bu ruh hastası ciddi ciddi 3'lü defans deneyecek bu sene de kanser olacaz@bazinga bu video sana gelsin boşa döndün bence...
Kaç senedir yanılmak istiyorum ama olmuyorALLAH'IM TYLER DURDEN KULUNU ŞAŞIRMASINI YARDIM ET YARABBİM, AMİN!
BELKİ O SENE, BU SENEDİR!Kaç senedir yanılmak istiyorum ama olmuyor
3-4-1-2 oynayıp oradaki 1 olan Mesut asist kralı olursa hiç mi utanmayacaksın bu dediklerinden? 😠🤔Bu ruh hastası ciddi ciddi 3'lü defans deneyecek bu sene de kanser olacaz@bazinga bu video sana gelsin boşa döndün bence...
Bu yazdıklarını inararak yazmadığını biliyorum3-4-1-2 oynayıp oradaki 1 olan Mesut asist kralı olursa hiç mi utanmayacaksın bu dediklerinden? 😠🤔
Denesin ya ne olacak 4'lü defansla da 30 senedir Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz, değişen bir şey olmaz.Bu ruh hastası ciddi ciddi 3'lü defans deneyecek bu sene de kanser olacaz@bazinga bu video sana gelsin boşa döndün bence...
Benim bildiğim Pereira 3'lü defans diye onu 5'li defans gibi oynatır amaDenesin ya ne olacak 4'lü defansla da 30 senedir Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz, değişen bir şey olmaz.
Fark etmez nasıl isterse öyle oynatsın Çin'de bile şampiyon olmuş adamdan daha mı iyi bileceksin?Benim bildiğim Pereira 3'lü defans diye onu 5'li defans gibi oynatır ama
Doğru Çin'de bile şampiyon olmuştu üstüne 100 maçta 80 farklı formasyonla falan oynamıştı....Fark etmez nasıl isterse öyle oynatsın Çin'de bile şampiyon olmuş adamdan daha mı iyi bileceksin?
@pompy kutlu olsun günümüzEkli dosyayı görüntüle 105532
@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Sünnet olduğunda kaç yaşındaydın?https://twitter.com/x/status/1417116882042294273
Fişeeeeeeeeek abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Boşuna sevmiyoruz....
8Sünnet olduğunda kaç yaşındaydın?
Bu sezon hangi takımlısın?Offfff bu bakış var ya bu bakış. 🔥🔥🔥🔥 20 gol, 20 asist geliyor. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
https://twitter.com/x/status/1417167908782870531
Bu sezon hangi takımlısın?@MasacRE
Sezonun 20. haftası civarlarında bu tercihinde yaşanacak olan değişimi şimdiden görebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?