HeisenBerg
Favori Üye
Osayi bayağı iyi oynamış.Abim yine 45 dakikada 3 asist yapmış 2'si sayılmamış @bazinga @HeisenBerg
Osayi bayağı iyi oynamış.Abim yine 45 dakikada 3 asist yapmış 2'si sayılmamış @bazinga @HeisenBerg
Mesut da döktürmüş diyorlar da rakip tabii ki ölçü değil.Osayi bayağı iyi oynamış.
Ne olmuş kaçırdım ben? Şu 2-0'lık maçta mı?Abim yine 45 dakikada 3 asist yapmış 2'si sayılmamış @bazinga @HeisenBerg
Gustavo abimin olması daha iyi ama tabii kaptan olup olmayacağı daha kesin değildir.Mesut da döktürmüş diyorlar da rakip tabii ki ölçü değil.
1.kaptan da Gustavo olmuş keşke Mesut abim olsaydı..
Aynen 45 dakikada yine döktürmüş reisNe olmuş kaçırdım ben? Şu 2-0'lık maçta mı?
Gustavo abiye düşman olan bir adet @xdragxx çizelim şuraya.Gustavo abimin olması daha iyi ama tabii kaptan olup olmayacağı daha kesin değildir.
Yok düşman değilim Mesut varken kaptan olmaz diyorum sadeceGustavo abiye düşman olan bir adet @xdragxx çizelim şuraya.
@bazinga harikayı atmış. Aramıza döndü galibaEkli dosyayı görüntüle 105359
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Mesut Özil!
@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Yakışan bu zaten Yerinde olsam yeni sezon forması alıp arkasına Özil yazdırırdım@bazinga harikayı atmış. Aramıza döndü galiba
Bunu yapman için yerimde olmana gerek yokYakışan bu zaten Yerinde olsam yeni sezon forması alıp arkasına Özil yazdırırdım
Bazinga için demiştim ama evet senin de bu zenginlikle 3 forma birden alman lazım orası başka konu...Bunu yapman için yerimde olmana gerek yok
Dur dur ben avatarı da şimdi gördüm 😱 @bazingaBazinga için demiştim ama evet senin de bu zenginlikle 3 forma birden alman lazım orası başka konu...
Ben aldım zaten forma
Hala numara mı veriyorlar bu adama gitsin başka yerde kaç numara giyiyorsa giysin.Ekli dosyayı görüntüle 105360
Samatta'nın numarasını merak eden varsa, o da 15 numarayı aldı.
@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Gustavo’yu bırak kaptan yapmayı kadroya bile almam benGustavo abimin olması daha iyi ama tabii kaptan olup olmayacağı daha kesin değildir.
Ayağıın tozuyla ilk tesprisini yaptı ve ortalık serinledi. Teşekkürler @eskici.Gustavo’yu bırak kaptan yapmayı kadroya bile almam ben
Ah keşke espri olsa hiç sevmiyorum bu adamı geçen sene çok kötüydü bu sene iyi olursa belki gözüme girer ama şu anlık sıfır yaniAyağıın tozuyla ilk tesprisini yaptı ve ortalık serinledi. Teşekkürler @eskici.
Geçen sezon kötü değildi, takımın kendisi kötüydü. Takım kötü olunca göze batabiliyor. Emre Belözoğlu takımın başına geçince de kesti adamı, oynatmadı. Takım takım olunca, takımın önemli bir parçası haline gelebilecek düzeyde bir oyuncu. Gustavo kırmızı çizgimizdir.Ah keşke espri olsa hiç sevmiyorum bu adamı geçen sene çok kötüydü bu sene iyi olursa belki gözüme girer ama şu anlık sıfır yani