Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Geçen sezon kötü değildi, takımın kendisi kötüydü. Takım kötü olunca göze batabiliyor. Emre Belözoğlu takımın başına geçince de kesti adamı, oynatmadı. Takım takım olunca, takımın önemli bir parçası haline gelebilecek düzeyde bir oyuncu. Gustavo kırmızı çizgimizdir. :)
Emre’nin yaptığı tek mantıklı harekettir Gustavo’yu oynatmamak :A büyük umutlarla aldığımız oyuncular kötü oynayınca haddinden fazla eleştiriyorum ben, böyle bir özelliğim var :A

• İlginç
  • Olmamış
Reactions: 12.Adam and Araf
Emre’nin yaptığı tek mantıklı harekettir Gustavo’yu oynatmamak :A büyük umutlarla aldığımız oyuncular kötü oynayınca haddinden fazla eleştiriyorum ben, böyle bir özelliğim var :A
Samatta'yı kötülersin anlarım da, Gustavo'yu yerin dibine sokmaya çalışmanın mantığı yok. Gustavo sistem oyuncusudur ve sistemdeki kilit rollerden birisini üstlenir. Sistemsiz olan bir takımda tabii oynadığı zaman en çok dikkat çeken, özellikle de hata yaptığında en çok dikkat çeken oyuncuların başında olur. Vitor Pereira eğer sistemi kurarsa ve Gustavo o sistemdeki kilit rolüyle fazlasıyla öne çıkarsa, bu sözlerini hatırlatırım. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and eskici
Samatta'yı kötülersin anlarım da, Gustavo'yu yerin dibine sokmaya çalışmanın mantığı yok. Gustavo sistem oyuncusudur ve sistemdeki kilit rollerden birisini üstlenir. Sistemsiz olan bir takımda tabii oynadığı zaman en çok dikkat çeken, özellikle de hata yaptığında en çok dikkat çeken oyuncuların başında olur. Vitor Pereira eğer sistemi kurarsa ve Gustavo o sistemdeki kilit rolüyle fazlasıyla öne çıkarsa, bu sözlerini hatırlatırım. :A
Ben Samatta’yı kötülemem işte o vasıfsızı bu takıma alanda suç :A yeterki oynasın da sen hatırlat önemli değil :A Mesut elimizde patlamasa bari asıl ben ondan korkuyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and 12.Adam
Ben Samatta’yı kötülemem işte o vasıfsızı bu takıma alanda suç :A yeterki oynasın da sen hatırlat önemli değil :A Mesut elimizde patlamasa bari asıl ben ondan korkuyorum :A
Yarım dönemde oynayamaması doğal, çünkü adam Arsenal'de uzun süredir oynayamamıştı ve eski formundan uzak olması da söz konusuydu. Bir anda harika işler yapmasını beklemek hata olur. Mesut bu sezon patlar muhtemelen, tabii Vitor Pereira'ya bağlı her şey. Gidip merkeze koyarsa ya da gidip kanat yaparsa sıkıntı yaşayabilir. Bizim hocaların, futbolcuları oynadığı mevkilerin dışında oynatma gibi bir özelliği var. :A

• Güldürdün
Ekli dosyayı görüntüle 105361

Ekli dosyayı görüntüle 105362

Sinan Gümüş'e Diego Perotti'nin numarası verilmiş ve Perotti'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım:

Ekli dosyayı görüntüle 105363

@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Ayıp ettiler Perotti abimize ama o da hep sakatlanıyor yapacak bir şey yok. O değil de Sinan'a büyük gelmiş o numara başka kaliteli bir 11 daha iyi olurdu...

• Beğendim
Yarım dönemde oynayamaması doğal, çünkü adam Arsenal'de uzun süredir oynayamamıştı ve eski formundan uzak olması da söz konusuydu. Bir anda harika işler yapmasını beklemek hata olur. Mesut bu sezon patlar muhtemelen, tabii Vitor Pereira'ya bağlı her şey. Gidip merkeze koyarsa ya da gidip kanat yaparsa sıkıntı yaşayabilir. Bizim hocaların, futbolcuları oynadığı mevkilerin dışında oynatma gibi bir özelliği var. :A
Kadromuz gayet iyi Mesut’un yeri de belli enteresan şeyler denemeye gerek yok herkes yerinde oynasın işte :A Mesut’un iyi oynayacağından şüphem yok ama geçen sezon ilk sakatlığında 10 hafta yattı umarım yine öyle bir şey olmaz sakatlık konusu önemli :A

• Güldürdün
Ben Samatta’yı kötülemem işte o
Kadromuz gayet iyi Mesut’un yeri de belli enteresan şeyler denemeye gerek yok herkes yerinde oynasın işte :A Mesut’un iyi oynayacağından şüphem yok ama geçen sezon ilk sakatlığında 10 hafta yattı umarım yine öyle bir şey olmaz sakatlık konusu önemli :A
Ben olsam perottinin ezeli düşmanı olan Rosieri alırdım sakatlanmazdı en azından

• Güldürdün
Ayıp ettiler Perotti abimize ama o da hep sakatlanıyor yapacak bir şey yok. O değil de Sinan'a büyük gelmiş o numara başka kaliteli bir 11 daha iyi olurdu...
Adamın forma numaralarına baktım, Galatasaray döneminde üç sezon 18 numara, son iki sezon 11 numaralı formayı giyiyor. Genoa'da 10, Antalyaspor'da 77 numaralı formayı giyiyor. Fenerbahçe'de ilk sezon 29, yeni sezonda artık 11 numaralı formayı giyecek. :A Takıntısı var sanırım 11 numaraya karşı ama keşke Perotti'ye bir sorsalardı. Büyük ihtimalle Genoa'ya gider zaten Perotti.

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: 12.Adam and bazinga
Normalde bu sezon gelirdi ama erkenden transfer ettik, yani yarım sezonda bir şey beklememiz hata olurdu. :D

• Beğendim
Normalde bu sezon gelirdi ama erkenden transfer ettik, yani yarım sezonda bir şey beklememiz hata olurdu. :D
Boşver iyi oldu erken transfer etmemiz :A bu sezon şöyle bir ortalığı kasıp kavursa çok iyi olacak :A
Avrupa kadın teknik direktör çalıştırmaya başladı bizim eksiğimiz burda İrlandada kadın teknik direktör var şampiyon oldu Alman @eskici
Bizde bu da tutmaz be reyiz :A

• Güldürdün
Ali Koç başkan Fenerbahçe şampuan reyiz :A sen başkan olsan kesin şampiyon olurduk :A
Benim ilk okuldan arkadaşım kongre üyesi orda o futbolu iyi biliyor ama kurduğu erkek takımı maçı kaybediyordu kızlara karşı 30 tane gol yiyordum kaleciyken kızların tarafında kaleci olunca gol yemiyordum kızların defansı daha iyiydi erkeklerden Benim şanşımamı öyle teknik direktörlük yaparken lisede bile sınıfın defansı Kötü kalecisi kötü @eskici

Son düzenleme:
1626451493217.png

1626451576136.png

1626451597980.png

1626451624021.png

@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Bu ruh hastası ciddi ciddi 3'lü defans deneyecek bu sene de kanser olacaz :A @bazinga bu video sana gelsin boşa döndün bence...