Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Mehmet Topalı herkes Josef ile birlikte oynayacak diye düşünüyor ama buna katılmıyorum elbette oynayacağı maçlar olacaktır ama Topal daha çok yedek olacaktır ana kadro daha farklı olur. İlginç tesadüf olmuş lakin lensi Sergen hoca istemedi
Keşke kurtulabilsek.

Reactions: 12.Adam and Araf
Topal toplasan 10 maç oynamayacak ligte boşuna yaygara yapıyorlar

Sergen Yalçın'ın istememesi doğal, çünkü o zamanlar Sergen Yalçın yoktu. İşin esprisi tabii bu, tabii ki Mehmet Topal yedek olur, yedekten girer ve Josef ile o şekilde o şekilde partner olur.

Lens'ten kurtulacaksınız ama Alper Potuk parlarsa, bence onu da transfer edebilirsiniz ve o dönemin orta sahası tamamlanmış olur.

Reactions: xdragxx and 12.Adam
Fenerbahçe, Vitor Pereira yönetiminde çıktığı ilk hazırlık karşılaşmasında Romanya 2. lig temsilcisi Csikszereda'yı 2-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın gollerini 26. dakikada Sinan Gümüş, 67. dakikada Serdar Aziz attı.

Maçın Özeti:

@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Aslında Altay'da liderlik bir duruşu var ama daha çok erken. Genç yaşta bir futbolcuya yük yüklemektir kaptanlık pazubandı. Gerçi 23 yaşında ama takım içerisinde belli bir tecrübesi ve en azından 25'i geçmesi gerekiyor kaptanlık için bence. İleride takımda kalmaya devam ederse, muhtemelen yeni kaptanımız Altay olur.

Altay yaşından çok daha olgun biri. En çok ona yakıştırıyorum kaptanlığı ama muhtemelen Ozan olur kaptan.

Altay yaşından çok daha olgun biri. En çok ona yakıştırıyorum kaptanlığı ama muhtemelen Ozan olur kaptan.
Olgun olmasına olgun, diksiyonu ve tavırları da düzgün ama kaptan seçerken belli kriterlere bakıyorlar genelde. Takımda olduğu süreyi ön planda tutuyorlar mesela, bu konuda Ozan önde, 2015'ten beri kiralık dönemini saymazsak aralıksız forma giyiyor. En çok forma giyen olarak düşünürsek o konuda da Caner önde. En yaşlı olarak da düşünürsek Caner ve Mesut çok yakın birbirine yaş olarak, hatta Caner gün olarak büyük Caner'den. Liderlik vasfı en yüksek olanı Gustavo bence, aşırı soğukkanlı ve olayları yatıştırabilen tarzda. Mesut da olur ama bence en iyi aday Gustavo olur.