Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Bana değil habere yazanlara de onu
Ben de niye istatistikleri detaylı bir şekilde yazmamışlar anlamadım ama sezon içinde OPTA'nın birçok istatiğinde Altay'ın önde olduğunu hatırlıyorum.
Benim gördüklerimde Uğurcan öndeydi ama neyse bu çıkmaz bitmez

Reactions: xdragxx
Dortmund'daki son sezonu kötüydü ama daha önce yaptıklarıyla kendini ispatlamış biri. Son zamanlardaki kağıt üzerinde en iyi teknik direktörümüz olmuş olacak ama tabii başarılı olur diyemiyorum. Risk de mevcut, en azından iyi futbol izleyeceğimizi düşünüyorum ben.

Lucien Favre, hayırlı olsun.

Dibimizde şu kadroyu güzel futbolla şampiyon yapacak adam varken macera arıyoruz. He Favre gibi işini bilen adamlar gelirse macerasına da okum ama bunlar yine gidip Cocu gibi birini bulurlarsa yazıklar olsun.

Reactions: 12.Adam

Dibimizde şu kadroyu güzel futbolla şampiyon yapacak adam varken macera arıyoruz. He Favre gibi işini bilen adamlar gelirse macerasına da okum ama bunlar yine gidip Cocu gibi birini bulurlarsa yazıklar olsun.
Belki de dilinden bu şarkı düşmez
Dilin söylese de gönlün hissetmez
Bilsen bile benim için fark etmez
Bir tek dileğim var, mutlu ol yeter
Bunu sana yazdığımı bilmezsin
Bir yabancı şarkı gibi dinlersin
Benim için önce tanrı sonra sensin
Aah, kimse dolduramaz inan yerini
Bu şarkı da aşkımızın yemini
Hiç düşünme mecnun muyum deli mi?
Bu şarkımda anlattım sana
Duymazsan sevgilim üzülmem buna
Alıştım yıllardır ben yokluğuna
Yeter

Reactions: xdragxx
🔥🔥🔥 Serdar Dursun, Fenerbahçeli olduğunu karşısına Ali Koç çıkınca öğreniyor. Ali Koç'un aklına Serdar Dursun'a teklif götürme fikri ise SD Beşiktaş ile görüştükten sonra geliyor. 🔥🔥🔥

🔥🔥🔥

https://twitter.com/x/status/1405611341457526797

Ali Koç 3 haftada Bielsa seviyesi tüm hocalardan ret yemiş
Büyük ihtimalle 2.Cocu vakası yaşamak zorunda kalacağız yani.
Gereksiz bir kibri saçma bir gururu var. Şu kadroyu eğer Bielsa seviyesinde bir hocaya teslim edemiyorsan çare belli o da Ersun Yanal. Biz Ersun hoca severler de Aykut gelsiiin diyenler gibi 4 senede 3 kere Fatih Terim şampiyonluğu gördüğü halde 10 kez Ersun Yanal demeyiz. Son bir kez getir başarılı olursa devam edelim başarısız olursa da bu defter sonsuza dek kapanır zaten.

Ha hala Bielsa seviyesi gelecekse gelsin ama sakın ortalama bir yabancı getirme.

Reactions: 12.Adam
Fenerbahçeli olmaktan bıkıyorum artık. Ulan adam 3 yılda ilk kez güzel konuştu aferin Ali bugün senin sünnet olduğun gündür dedik 20 gündür tık yok.