Twitter'da kaynaklarına güvendiğin kimse var mı?Glarung'u ciddiye alan adamlara hayret ediyorum.
Twitter'da kaynaklarına güvendiğin kimse var mı?Glarung'u ciddiye alan adamlara hayret ediyorum.
Twitter’dan İnstagram ve Facebook’a baktığımda Ali Koç kaybedecek gibi geliyor Eski nesil yok taraftarda @12.Adam
10 oy alır
Doktor Cengiz var tek gerisi kolpaTwitter'da kaynaklarına güvendiğin kimse var mı?
Linkini fişekler msn?10 oy alır
------
Doktor Cengiz var tek gerisi kolpa
Doktor Cengiz'i gram sevmiyorum.10 oy alır
------
Doktor Cengiz var tek gerisi kolpa
Benim gördüklerimde Uğurcan öndeydi ama neyse bu çıkmaz bitmezBana değil habere yazanlara de onuBen de niye istatistikleri detaylı bir şekilde yazmamışlar anlamadım ama sezon içinde OPTA'nın birçok istatiğinde Altay'ın önde olduğunu hatırlıyorum.
Ben de sevmiyorum çok ukala bir adam ama duyumları %100 tutuyorDoktor Cengiz'i gram sevmiyorum.
Ulan kalsa kabahat, gitse kabahat.Ben de sevmiyorum çok ukala bir adam ama duyumları %100 tutuyorGerçi bu sene Emre gitti duyum zor alırız
Yok gittiği iyi oldu duyum almasak da olurUlan kalsa kabahat, gitse kabahat.
Belki de dilinden bu şarkı düşmez
Dibimizde şu kadroyu güzel futbolla şampiyon yapacak adam varken macera arıyoruz. He Favre gibi işini bilen adamlar gelirse macerasına da okum ama bunlar yine gidip Cocu gibi birini bulurlarsa yazıklar olsun.
Gaziantep'le 700 bine anlaştığı bilmesem inanacaktım buna.🔥🔥🔥 Serdar Dursun, Fenerbahçeli olduğunu karşısına Ali Koç çıkınca öğreniyor. Ali Koç'un aklına Serdar Dursun'a teklif götürme fikri ise SD Beşiktaş ile görüştükten sonra geliyor. 🔥🔥🔥
🔥🔥🔥
https://twitter.com/x/status/1405611341457526797
Nerede konuştu? 😱Fenerbahçeli olmaktan bıkıyorum artık. Ulan adam 3 yılda ilk kez güzel konuştu aferin Ali bugün senin sünnet olduğun gündür dedik 20 gündür tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?