Sonra anında kovuldu diğer hoca tarafından benim dediğim zaten sol beklik adam değil. Daha ilerde daha etkili olabilirdi ama her şey yaşında sadece asist yaptı orta kesti diye iyi bek olunmuyor bekin ilk görevi defanstır.Adam sol bek performansıyla dün bizi paramparça eden İtalya'nın hocası Mancini'nin transferi olarak Inter'e gittiHala sol bek performansı tartışılıyor. Yahu bu adamın zaten defansı da 10 üzerinden 10 olsa ne işi var bizim ligte
Yoo daha ilerde çok sıradan bir futbolcu olurduSonra anında kovuldu diğer hoca tarafından benim dediğim zaten sol beklik adam değil. Daha ilerde daha etkili olabilirdi ama her şey yaşında sadece asist yaptı orta kesti diye iyi bek olunmuyor bekin ilk görevi defanstır.
Biliyorum hücuma katkı da önemli ancak Caner Erkin övülürken hem hücumcu yanı ile övülüyor. Bir sol bek için yeterli değil. Defansif performansı benim gözümde bir orta saha oyuncusunu sol bek oynamasından farklı değil. Sıradan derken Caner sol bekte çok iyi olduğunu düşünmüyorum ki evet sıradan değil orta ile asist yaptırıp komik hatalarla gol yediriyor buysa sıradan olmama evet değil.Yoo daha ilerde çok sıradan bir futbolcu olurdu
O sezona Mancini ile devam etseler Inter'in sol beki olacaktı adam hazırlık kampında as kadroda oynatıyordu hep Caner'i.
Modern futbolda bekin görevi hücuma da katkı vermektir. Caner'in defansı sizin abarttığınız kadar kötü de değil bu arada.
Aynen hatayla gol yediren tek bek Caner zatenBiliyorum hücuma katkı da önemli ancak Caner Erkin övülürken hem hücumcu yanı ile övülüyor. Bir sol bek için yeterli değil. Defansif performansı benim gözümde bir orta saha oyuncusunu sol bek oynamasından farklı değil. Sıradan derken Caner sol bekte çok iyi olduğunu düşünmüyorum ki evet sıradan değil orta ile asist yaptırıp komik hatalarla gol yediriyor buysa sıradan olmama evet değil.
Ben Şenol Güneş dediği için demiyorum ki ben Caneri kaç defa izledim. Opta vs. diyorsanız ilk önce Uğurcan'ı kabul edin bir çok istatikte önde Uğurcan. Hata yapıyor çok sık boş adam çok bırakıyor. Yoksa Caner pas hatası yapıyor veya müdahale sıkıntısı açısından demiyorum.Aynen hatayla gol yediren tek bek Caner zatenEzbere yorumlar bunlar Caner'in defans istatiklerine de açıp bakabilirsin Opta'dan falan koskoca milli takım hocası bile Caner'in hücum yanı güçlü defansu çok yetersuz derse herkes böyle ezbere yorum yapar doğal tabii..
Haa ben defansı çok iyi demiyorum ama 10 üzerinden 3'lük bir defansı da yok
Ben Şenol Güneş dediği için demiyorum ki ben Caneri kaç defa izledim. Opta vs. diyorsanız ilk önce Uğurcan'ı kabul edin bir çok istatikte önde Uğurcan. Hata yapıyor çok sık boş adam çok bırakıyor. Yoksa Caner pas hatası yapıyor veya müdahale sıkıntısı açısından demiyorum.
Yalnız bu istatistiklerde de Uğurcan önde. Kaleci antrenörleri genel görüşü bu.Türkiye'de '1 numara' Altay Bayındır çıktı!
Kaleci antrenörleri, A Milli Takım için üzerinde birleştiği isim Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır oldu.www.hurriyet.com.tr
Bizim yer cücesi İtalya maçını izlemeye gitmiş.Türkiye'de '1 numara' Altay Bayındır çıktı!
Kaleci antrenörleri, A Milli Takım için üzerinde birleştiği isim Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır oldu.www.hurriyet.com.tr
Sadece kurtarış yüzdesi falan değil demek ki kalecilikYalnız bu istatistiklerde de Uğurcan önde. Kaleci antrenörleri genel görüşü bu.
Kaleci antrenörlerinin ismini de yazsalarmış keşke.Sadece kurtarış yüzdesi falan değil demek ki kalecilikYoksa niye Altay 1 numarada olsun listede
Sen bana istatistik bak dedin canere ben de Uğurcan'ı o zaman kabul edin dedim. Sen şimdi bunu diyorsun. Ayrıca açıklamalardan nasıl Altay oldu anlamadım. Alttaki kişiler hep Uğurcan Altay birlikte söylemişSadece kurtarış yüzdesi falan değil demek ki kalecilikYoksa niye Altay 1 numarada olsun listede
Yahu o sıralamayı yapmışlar ya onda istatistiğe bakmıştır adamlar. İstatistiğe göre de Altay 1 çıkmış demek.Sen bana istatistik bak dedin canere ben de Uğurcan'ı o zaman kabul edin dedim. Sen şimdi bunu diyorsun. Ayrıca açıklamalardan nasıl Altay oldu anlamadım. Alttaki kişiler hep Uğurcan Altay birlikte söylemiş
Attığın sitedeki istatistikte Uğurcan daha önde başka istatistiklere baktığımda da Uğurcan'ı hep önde görüyorum. Ama istatistik geniş bir kavram Altay'ın da önde olduğu vardır illakiYahu o sıralamayı yapmışlar ya onda istatistiğe bakmıştır adamlar. İstatistiğe göre de Altay 1 çıkmış demek.
Aynen varmış ve genelleme olarak 1.ci olmuşAttığın sitedeki istatistikte Uğurcan daha önde başka istatistiklere baktığımda da Uğurcan'ı hep önde görüyorum. Ama istatistik geniş bir kavram Altay'ın da önde olduğu vardır illaki
Bundan daha kötü bir habercilik görmedim. Kim neden neye göre sıralanmış belli değil. Biri Uğurcan daha iyi diyor, diğeri Altay'ın adını bile anmıyor, öbürü Ersin ve Utku'yu yüceltip Altay ve Uğurcan'ın gelişmesi gerektiğini söylüyor. Milli takımın kalesini kim korusun sorusuna bunların tam tersi cevap verenler var. Bu ne la?Türkiye'de '1 numara' Altay Bayındır çıktı!
Ben de anlamadım büyük ihtimalle Fenerliler oluşturmuş başlık ile içeriğin alakası yok.Bundan daha kötü bir habercilik görmedim. Kim neden neye göre sıralanmış belli değil. Biri Uğurcan daha iyi diyor, diğeri Altay'ın adını bile anmıyor, öbürü Ersin ve Utku'yu yüceltip Altay ve Uğurcan'ın gelişmesi gerektiğini söylüyor. Milli takımın kalesini kim korusun sorusuna bunların tam tersi cevap verenler var. Bu ne la?
Varsa açık açık görelim o zaman Altay 1 yazıp alta Uğurcan'ın daha iyi olduğu istatistik var. Ayrıca alttaki diyenlerden de net bir Altay en iyisi cevabını bulamadım.Aynen varmış ve genelleme olarak 1.ci olmuş
Bana değil habere yazanlara de onuBen de anlamadım büyük ihtimalle Fenerliler oluşturmuş başlık ile içeriğin alakası yok.
Varsa açık açık görelim o zaman Altay 1 yazıp alta Uğurcan'ın daha iyi olduğu istatistik var. Ayrıca alttaki diyenlerden de net bir Altay en iyisi cevabını bulamadım.
Glarung'u ciddiye alan adamlara hayret ediyorum.Alp Özgen ve Orhan Uluca, Glarung nickli 18 yaşındaki ergen trollun sohbet odasında Favre konuşuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?