Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Labbadia gelecek olsa şimdi gelirdi bence. Hertha Berlin'de berbat bir sezon geçirmiş, öyle bir riske giremez Ali Koç. Emre inşallah başarılı olur da gerek kalmaz tabii de geçen sezonki tablo korkutuyor...

Labbadia gelecek olsa şimdi gelirdi bence. Hertha Berlin'de berbat bir sezon geçirmiş, öyle bir riske giremez Ali Koç. Emre inşallah başarılı olur da gerek kalmaz tabii de geçen sezonki tablo korkutuyor...
Emre de olmazsa curcuna var zaten sezon sonu. Mümkün değil kalamaz o saatten sonra Emre. Ali Koç da her zamankinden fazla sorgulanır belki de aday olmaz. Bekleyelim görelim gerçekten kritik haftalar olacak Fenerbahçe'nin geleceği için.

Reactions: 12.Adam and bazinga
Lezzetler ligi menüsü söyledim @HeisenBerg

Reactions: HeisenBerg
@bazinga risk almak fayda sağlıyabilir bende lisede risk aldım kalecisi kötü bir sınıf yönettim @bazinga @Dosi

Dün Aziz Yıldırım konuşacağı zaman şok oldum
Galatasaraylı birçok kişi bir yandan Fenerbahçeli birçok kişi öbür yandan aha Aziz Yıldırım şimdi Ali Koç'a sallayacak kesin başarısızlığın üstünü geçmiş kupalarla örtüyor falan diyecek diye düşündü

Ben de bu yorumları büyük bir şokla takip ettim Aziz Yıldırım konuşana kadar. Bu adamı hiç mi tanımadınız ya adamın bu dünyada en çok sevdiği şey Fenerbahçe. Öyle olmasa hapisten çıktığı an bırakırdı niye o kadar uğraşacaktı ki menfaati ne Fenerbahçe'den? İşte insanlar elmayla armutu karıştırıyor. Son dönemlerinde kötü başkanlık yaptı diye adam sanki Fenerbahçe'yi sevmiyormuş gibi düşünüyorlar
Adam Fenerbahçe aşığı ama maalesef bazen aşık olmak zarar veriyorsa karşıdaki kişiye Aziz Yıldırım'ın son dönemleri de öyle oldu. İnadı, çevresindeki kişilerin yanlış yönlendirmesiyle son 5-6 senelik dönemini iyi yönetemedi. Dün de benim %100 emin olduğum şekilde bizden yana oldu ve Ali Koç'un 3 senedir yapamadığını 10 dakikada yaptı verdiği cevaplarla
Hiç evelemeden gevelemeden konuştu helal olsun başkana.
Aziz Yıldırım'ın gitmesini isteyenlerin başında geldiğimi düşünüyorum. Çünkü ben Ali Koç başkan olsunu yaklaşık 7-8 senedir söylüyordum. Ama çok şükür elmayla armutu karıştırmadım ve dün de başkan zaten gerekeni yaptı. Bundan sonra yapması gereken de bu zaten dışarıdan Fener'e böyle destek vermeli. Fener'in Seba'sı olur çünkü şüphesiz.

Reactions: 12.Adam and bazinga
Emre Belözoğlu ne yapacak acaba @xdragxx

Son düzenleme:
Kulübü bu kadar borca sokmuş, enkaz bırakmış biri Fener'in Seba'sı olamaz. Dün iyi konuşmuş, Fener'in yanında saf tutması mutluluk verici ama son dönemini ve bıraktığı enkazı unutmamak lazım. 2014 yazında Ersun Yanal'ı kovana dek çok başarılı bir başkandı ama sonrası tam bir yokuş aşağı.

Reactions: 12.Adam
Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlüğündeki ilk maçını merakla bekliyorum

Reactions: HeisenBerg
Olur.
Aziz Yıldırım'ın yaptığı kurumsallaşmayı başka bir Allah'ın kulu yapamazdı o dönemde. Avrupa standartlarında stad yaptı adam 2000'lerin başında tüm rakiplerinin stadını beleşe devlet yaptı da anca yetiştiler sana.
3 Temmuz 2011'de başkan Aziz Yıldırım değil x olsa 10 kez boyun eğmişti. Hatırla Bjk bile korkup Türkiye Kupası'nı iade edelim o zaman diyordu
Ki bu takıma ve Aziz'e 3 Temmuz yapılmasa kesinlikle son yılları da bu kadar başarısız geçmezdi.
Ben sevmiyorum ama amatör branşlara yaptığı da ortada. O 3 Temmuz olmasa Seba'yı da geçerdi.

O borçta olmazdı @xdragxx

Reactions: xdragxx
Fenerbahçe'nin 2014 sonrası istikrarsızlığının ve bu uzunca süredir futbolda gelmeyen başarının temellerini atan kişi o maalesef. 3 Temmuz döneminde çok yıprandı doğal olarak ve tabii bu durum yanlış kararlar almasına yol açtı.

Fenerbahçe'yi dünya çapında bir spor kulübü yaparak Türk Sporu'nun lokomotifi haline getirmesi bile çok değerli. Son dönemi hariç futbolda da rakiplerimizden pek geride kalmadık zaten ama son döneminde aldığı yanlış kararlarla Fenerbahçe'yi kötü duruma soktuğu bir gerçek.

O kısmı inkar eden yok
O yüzden bizim Sebamız olabilir kısacası.

Tam 7 sene oldu. Bir futbol takımı komple yok edilmeye çalışıldı ve şans yanımızda olmasa o gün belki de tüm bir takım yok olacaktı.
Ve bu teröristler aradan geçen 7 sene içinde bulunmadı.

Beşiktaş da puan kaybeder ve biz iyi oynayarak Denizli'yi yenersek acaba olur mu derim.

Reactions: xdragxx