Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Bu yorumu görmez olaydım...
Bıraaak totem yapalım be dosimosiiiiiiiiiii :A
8 sene sonra şampiyon yapacak adam beraber bir sigara yakmayalım mı? :A

121534080828.jpg

İşin esprisi bu arada bu bilmiyorsan :A Adam sigara delisi ondan şey ettim...

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bıraaak totem yapalım be dosimosiiiiiiiiiii :A
8 sene sonra şampiyon yapacak adam beraber bir sigara yakmayalım mı? :A

121534080828.jpg

İşin esprisi bu arada bu bilmiyorsan :A Adam sigara delisi ondan şey ettim...
Bu totem değil adak ve yapmak zorunluluğun olur.
Öyle yapacağına o zehiri içen birine 1 palet alıp verirsin.
Daha güzel istekler varken ne yazmışsın 😡

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Aykut Kocaman: "Burak'ın kariyer gelişimi başlı başına bir program olmalıdır. Geldiği yer mükemmel bir örnektir. Oyunculuk tarzını da değiştirdi. Hollanda maçına damgasını vurdu. Burak Yılmaz, gençlere de rol model oldu."

İnsanda utanma duygusu olur biraz :A Aykut Kocaman kim sportif direktörken Gökhan Ünal+3.5 milyon euroya Trabzon'a verildi :A

Aykut Kocaman: "Burak'ın kariyer gelişimi başlı başına bir program olmalıdır. Geldiği yer mükemmel bir örnektir. Oyunculuk tarzını da değiştirdi. Hollanda maçına damgasını vurdu. Burak Yılmaz, gençlere de rol model oldu."

İnsanda utanma duygusu olur biraz :A Aykut Kocaman kim sportif direktörken Gökhan Ünal+3.5 milyon euroya Trabzon'a verildi :A
Emre’ye Güveniyormusun

Kenan Karaman ve Marega deniliyor. İyi transferler olur, Marega fizik kalitesiyle fark yaratır ama tek forvette ne kadar etkili olabilir bilmem. Kenan Karaman'ı kulüp takımında hiç izlemedim bu performansı Şenol Güneş kaynaklı büyük ölçüde. Onu öyle kullanabilecek bir teknik direktörümüz olursa gelsin. :D

Kenan Karaman ve Marega deniliyor. İyi transferler olur, Marega fizik kalitesiyle fark yaratır ama tek forvette ne kadar etkili olabilir bilmem. Kenan Karaman'ı kulüp takımında hiç izlemedim bu performansı Şenol Güneş kaynaklı büyük ölçüde. Onu öyle kullanabilecek bir teknik direktörümüz olursa gelsin. :D
Emre belözoğlunun teknik direktör olmasına güveniyorum bende tecrübesizdim teknik direktörlük yaparken lisede @HeisenBerg @Dosi @xdragxx

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Bence de güzel bir gelişme olmuş. Yıllarca Alman liginin kaliteli takımlarında çalışmış. Yeni sezonda Löw gelirse ona da yardımcı olmakta zorluk çekmez. :A
Bruno Labbadia'nın yardımcılığını yapmış hep o yüzden Labbadia gelebilir denmeye başlandı. O olmasa bile başka bir Alman hoca ile anlaşılır. Tabii Emre başarılı olursa yaşanmaz bunlar Emre de bunu bildiğinden çok iyi geçirmeye çalışacak son on haftayı.