Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Marcelo Gallardo ismi konuşuluyor bir hayli. Löw çok zor gözüküyor onu isteyen bir sürü başka takım olur, Zlatko Dalic de yine gündemde. Bielsa bile söyleniyor da Bielsa'nın Türkiye'de başarılı olması imkansız. :D

ExKpLY8WYAYyKu6.jpg

Umarım milli ara sırasında gitmez. Olası Denizlispor beraberliğinden 2-3 gün sonra kovulursa işimize gelir. Eğer şimdi yeni hoca gelirse takım 10-15 gün içinde 1 tane dahi olsa taktik öğrenir ve başımız belaya girer. Yalvarıyorum alınacak ilk beraberlikten 3 gün sonra kovun.

Umarım milli ara sırasında gitmez. Olası Denizlispor beraberliğinden 2-3 gün sonra kovulursa işimize gelir. Eğer şimdi yeni hoca gelirse takım 10-15 gün içinde 1 tane dahi olsa taktik öğrenir ve başımız belya girer. Yalvarıyorum alınacak ilk beraberlikten 3 gün sonra kovun.
Fenerbahçe ancak 10'da 10 yaparsa şampiyon olabilir ama bu durum yeni hocayla bile çok zor. Başınız belaya falan girmez rahat olun. :D Kadro da sanılan kadar iyi değil çok farklı oynamaz takım yeni teknik direktörle ama takıma benzeriz en azından.

Fenerbahçe ancak 10'da 10 yaparsa şampiyon olabilir ama bu durum yeni hocayla bile çok zor. Başınız belaya falan girmez rahat olun. :D Kadro da sanılan kadar iyi değil çok farklı oynamaz takım yeni teknik direktörle ama takıma benzeriz en azından.
Aksiyona gerek yok, ne kadar daha takımın başında kalırsa bizim için o kadar iyi. 2 rakip ile uğraşmak yerine 1 tanesiyle uğraşalım.

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
5 korona var takımda. Pandemi dönemi maskesiz düğün yapmak kimin fikriydi acaba? Bir sezon içine bu kadar fazla skandala yakın hareket sığdırılmaz ya.

Ondan olmaz. :D Emre'den de olmaz. Sakinlik işi biraz teknik direktörlük. Pek ihtimal vermiyorum. :D
Fatih Terim de çok sakin bir adam ya :A Fatih Terim'in futbolcuğunu araştır bakalım. O zaman sosyal medya olsa o hareketlerinden sonra futbol oynatmazlardı çok sevgili Terim'e.