Dün Aziz Yıldırım konuşacağı zaman şok oldum
Galatasaraylı birçok kişi bir yandan Fenerbahçeli birçok kişi öbür yandan aha Aziz Yıldırım şimdi Ali Koç'a sallayacak kesin başarısızlığın üstünü geçmiş kupalarla örtüyor falan diyecek diye düşündü
Ben de bu yorumları büyük bir şokla takip ettim Aziz Yıldırım konuşana kadar. Bu adamı hiç mi tanımadınız ya adamın bu dünyada en çok sevdiği şey Fenerbahçe. Öyle olmasa hapisten çıktığı an bırakırdı niye o kadar uğraşacaktı ki menfaati ne Fenerbahçe'den? İşte insanlar elmayla armutu karıştırıyor. Son dönemlerinde kötü başkanlık yaptı diye adam sanki Fenerbahçe'yi sevmiyormuş gibi düşünüyorlar
Adam Fenerbahçe aşığı ama maalesef bazen aşık olmak zarar veriyorsa karşıdaki kişiye Aziz Yıldırım'ın son dönemleri de öyle oldu. İnadı, çevresindeki kişilerin yanlış yönlendirmesiyle son 5-6 senelik dönemini iyi yönetemedi. Dün de benim %100 emin olduğum şekilde bizden yana oldu ve Ali Koç'un 3 senedir yapamadığını 10 dakikada yaptı verdiği cevaplarla
Hiç evelemeden gevelemeden konuştu helal olsun başkana.
Aziz Yıldırım'ın gitmesini isteyenlerin başında geldiğimi düşünüyorum. Çünkü ben Ali Koç başkan olsunu yaklaşık 7-8 senedir söylüyordum. Ama çok şükür elmayla armutu karıştırmadım ve dün de başkan zaten gerekeni yaptı. Bundan sonra yapması gereken de bu zaten dışarıdan Fener'e böyle destek vermeli. Fener'in Seba'sı olur çünkü şüphesiz.