Fenerbahçe - Galatasaray | Türkiye Kupası Final Maçı| Haber ve Yorumlar

Gol yiyeceksek duran toptan yiyeceğiz. Semih canlı bomba gibi maşallah. Altın gününe gelmiş yaşlı teyzeler gibi, o ne ağırlık yahu? Sabri bile o bölgede daha çok güven veriyor.

İlk yarı genel anlamıyla sıkıcıydı, ligdeki iki derbide de bu maçtan daha çok gerilmiştim. Zaten yıllar var ki iki takımın oynadığı maçlarda toplam 2 golü geçemememişler. Bu kısır döngüyü ikinci yarı Galatasaray kırar umarım.
 
Maç şuana kadar istediğimiz gibi gitti. Üstüne gol attık.

İkinci yarı farkı açma dileğiyle [emoji2]
 
Podolski dışında bireysel olarak çok iyi oynuyor diyebileceğim bir adam olmadı ama takım olarak iyi bir ilk yarı geçirdik. İlk yarı pereira kahve keyfi yaptı futbolcular da uyudu ama ikinci yarıya baskılı başlayabilirler ilk 10 dk dikkat etmek lazım.
 
SEZON ÖZETİ..
CjZ6u8RUUAAyc2y.jpg

CjZ6u8SUgAAm148.jpg
 
Tahmin ettiğim gibi fener bastırıyor biz defansa çekildik. Gidişat iyi değil.
 
Bu Riekerink midir nedir bu kadar kötü hamle yapan bir adam görmedim ben. Ulan Emre Yasin oyunda kalıyor Sinan Sneijder çıkıyor üstüne Sabri giriyor. Dalga geçiyor heralde bizimle.
 
Finallerin takımı Galatasaray bu rezalet sezonu bile kupayla bitirdi ya daha ne olsun. Mis oldu mis. :A Artık yapılacak belli iyi bir hoca ve yapılanmayla seneye şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurun ve Avrupa'ya sağlam bir dönüş yapalım. :)
 
Hem cezasını 1 sezon almış oldu hemde kötü biten bir sezonu hiç olmazsa kupayla tamamladı..tebrikler Galatasaray