Fenerbahçe 3-2 E.Y Malatyaspor | STSL 19/20 Sezonu - 29. Hafta Maçı

Bizim Antep karşısındaki durum gibi durum olmuş. @Dosi geçmiş olsun o halde :A Yarın da kızdırma sırası sana gelecek Başakşehir’e karşı oynadığımızda. :A
Yenilmişiz sandım.
Yenikken beraberlik sağlamışız oyüzden üzüntüm yok :A
Bu sezon bıraktım zaten takip etmeyi :A

Edit: öne geçtik :F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yenilmişiz sandım.
Yenikken beraberlik sağlamışız oyüzden üzüntüm yok :A
Bu sezon bıraktım zaten takip etmeyi :A
Geçen hafta biz berabere kalınca da sevinmiştim ama unuttuk sanma :A Neyseki biz de o moddayız artık. Hatta bugün TS yenerse, yarın Başakşehir’in bizi yenmesi bırak üzmeyi sevindirir bile :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
7.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kazandığımız son 2 maça bak ya :A
Biri iddiamı yatırdı diğeri mal etti hepsi de son dakikalarda :A

Bazı kritik anlarda ya batırıyor, ya çıkarıyor Ozan Tufan. Böyle de ilginç bir oyuncu. Bu kez çıkardı Ozan, takımına puan da kazandırdı.

10 kişi Malatyayı son dakikalarda yenme keyfi :A Ali Koç bu maç sonunda Hasan'a 3 yıl uzatır takıma prim falan verir :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bizim Antep karşısındaki durum gibi durum olmuş. @Dosi geçmiş olsun o halde :A Yarın da kızdırma sırası sana gelecek Başakşehir’e karşı oynadığımızda. :A
Yenilmişiz sandım.
Edit: öne geçtik :F
Geçen hafta biz berabere kalınca da sevinmiştim ama unuttuk sanma :A Neyseki biz de o moddayız artık. Hatta bugün TS yenerse, yarın Başakşehir’in bizi yenmesi bırak üzmeyi sevindirir bile :A
😱 Ah be ağız tadıyla kızdırmak için geldim 2-1 iken, yazana kadar 2-2 oldu derken cevap verene kadar 3-2 olmuş? 😱 😔

Bir daha maç bitmeden ağzı açmak mi? Haşa 😡

@Dosi
Top yuvarlaktır :)
fuze-resmi.jpg

tenor.gif

@Sherlock @MasacRE @Araf @xdragxx

Emre Belözoğlu takımda tek fark yaratan oyuncu olunca, onun olduğu maçlarda kazanma olasılığımız artıyor, aynı bu maç gibi. Kasımpaşa maçında fark yaratan oyuncu olmayınca 2-0 yenilmiştik. Emre Belözoğlu olsaydı eğer, belki kazanacaktık maçı. Yeni Malatyaspor maçında vardı, 10 kişi olmanın da etkisiyle kazanmayı bildik. Zor da olsa kazandık.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg