Garry Rodriguez sarı kart görerek cezalı duruma düştü ve hızlı, etkili kanat oyuncumuz yok oldu. Ferdi Kadıoğlu var da, büyük ihtimalle o oynar ama tabii çok büyük etkisi olmuyor ilk 11'de başlarken.
Önde götürüyor olmamız tuhaftı zaten.Rakip 10 kişiyken bile gol yiyen takıma "Fenerbahçe" denir.
Ama birebirde çok iyi Altay
Pas yapan kaleci bi deAma birebirde çok iyi Altay
Altay'ın tek iyi yanı genç olması sebebiyle güzel bir paraya iteleyebilme imkanı olmasıydı. Fakat bizim şu an öyle bir lüksümüz yok ki. Defansın muhteşem değilse, Puyol - Pique yoksa önünde kalecinin kötü olma lüksü yok.Pas yapan kaleci bi de
Son 5 maç Harun geçse cidden ne kaybederiz anlamıyorum. Volkan gitsin daha kötüsü olamaz dedim ama Fenerbahçeli olduğum aklımdan çıkmış galiba bir an Her zaman daha kötüsünü bulmayı başarıyoruzAltay'ın tek iyi yanı genç olması sebebiyle güzel bir paraya iteleyebilme imkanı olmasıydı. Fakat bizim şu an öyle bir lüksümüz yok ki. Defansın muhteşem değilse, Puyol - Pique yoksa önünde kalecinin kötü olma lüksü yok.
Harun da çok iyi değil ama sene başından beri Harun olsa biraz daha az gol yerdik muhtemelen.
VAR'ın da olduğu bir ortamda Deniz Türüç'ün yaptığı faul o kadar anlamsızdı ki, golü yedirdi.
Tahir hoca bitti demeden bitmez.Ersun hocam tahmin ettiğimden de büyük hocaymış djdjdjd
Şu kadro üst üste hakem hataları olmasa şampiyonluk yarışındaydı derken 2-2 oldu
3-2 bitecek gibi bu maç Tahir hocam kenarda heyecanlıTahir hoca bitti demeden bitmez.
Çok istiyorsanız siz alın beleşHAK'ı gönderip Caner'i alacak futbol aklı bana ulaşsın.