Fenerbahçe 3-2 E.Y Malatyaspor | STSL 19/20 Sezonu - 29. Hafta Maçı

Garry Rodriguez sarı kart görerek cezalı duruma düştü ve hızlı, etkili kanat oyuncumuz yok oldu. Ferdi Kadıoğlu var da, büyük ihtimalle o oynar ama tabii çok büyük etkisi olmuyor ilk 11'de başlarken.

Pas yapan kaleci bi de :A
Altay'ın tek iyi yanı genç olması sebebiyle güzel bir paraya iteleyebilme imkanı olmasıydı. Fakat bizim şu an öyle bir lüksümüz yok ki. Defansın muhteşem değilse, Puyol - Pique yoksa önünde kalecinin kötü olma lüksü yok.

Harun da çok iyi değil ama sene başından beri Harun olsa biraz daha az gol yerdik muhtemelen.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Altay'ın tek iyi yanı genç olması sebebiyle güzel bir paraya iteleyebilme imkanı olmasıydı. Fakat bizim şu an öyle bir lüksümüz yok ki. Defansın muhteşem değilse, Puyol - Pique yoksa önünde kalecinin kötü olma lüksü yok.

Harun da çok iyi değil ama sene başından beri Harun olsa biraz daha az gol yerdik muhtemelen.
Son 5 maç Harun geçse cidden ne kaybederiz anlamıyorum. Volkan gitsin daha kötüsü olamaz dedim ama Fenerbahçeli olduğum aklımdan çıkmış galiba bir an :A Her zaman daha kötüsünü bulmayı başarıyoruz :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
10 kişilik takıma karşı ikinci golü yedik ve yine duran toptan yedik. Duran toplara karşı zaafımız var ve rakip iyi çalışmış duran toplara.

VAR'ın da olduğu bir ortamda Deniz Türüç'ün yaptığı faul o kadar anlamsızdı ki, golü yedirdi.

Ersun hocam tahmin ettiğimden de büyük hocaymış djdjdjd
Şu kadro üst üste hakem hataları olmasa şampiyonluk yarışındaydı derken 2-2 oldu :A