Fenerbahçe 0-2 Konyaspor | STSL 20-21 Sezonu - 8.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Berabere Biter

Oy: 0 0.0%
  • Konyaspor Kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
maçta kural hatası elden asist olsa gol iptaldi
pozisyonda pas atarsa gol atarsa gökhana verdi gökhan ortaladı pelkas attı bu golün sayılmaması kural hatası @Dosi @Gerekli24
Bilmiyorum ama kural hatası diye başvurup da TFF'nin kabul ettiğini görmedim hiç. Geçen sene Beşiktaş da yapmıştı buna benzer bir itiraz ama reddedilmişti galiba.

Bilmiyorum ama kural hatası diye başvurup da TFF'nin kabul ettiğini görmedim hiç. Geçen sene Beşiktaş da yapmıştı buna benzer bir itiraz ama reddedilmişti galiba.
geçen yıl fenere oldu dördüncü hafta alanya o yıl baya kural hatası vardı 34 haftanın yarısından fazlası kural hatasıydı tff nin avukatı söyledi @Gerekli24

Eninde sonunda yenileceğimizi düşünüyordum ama bunun Antalya maçında olacağını düşünüyordum. Bu haftada Konya'ya yenilmeyiz diyordum ama olmadı.

Bu maçtan sonra yine 6-7 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalarız. Önümüzdeki maçta Samatta, Thiam yedek kulübesinde olur. Cisse ve Perotti 11'de başlar.

Caner ve Gökhan ikilisinde kullandığımız taktiği artık rakipler çözmeye başladı. Arada Novak ve Nazım ile de 11'de başlayıp farklı taktikler üretmeliyiz.

kural hatası var maçta mesafe var pas var dribling var valencia pas veriyor pelkasa pas veriyor gökhan gönül dribling atıyor ve orta açıyor pelkas vuruyor top ağlara giriyor @emreemreu @Gerekli24

kural hatası var maçta mesafe var pas var dribling var valencia pas veriyor pelkasa pas veriyor gökhan gönül dribling atıyor ve orta açıyor pelkas vuruyor top ağlara giriyor @emreemreu @Gerekli24
Kural hatası olduğunu düşünüyorsa kulüp başvursun genelde TFF bunları dikkate almasa da şansını deneyebilir

Maçta kural hatası var zaten. Oyun içi kuralların 161. maddesinde bu kural yazıyor ancak TFF'ye başvuru yapılsa bile bir şey çıkmaz. Ne zaman bir şey çıktı ki zaten.

Reactions: 12.Adam
Dünkü maçta kural hatası varsa geçen sezon Fenerbahçe'nin 10 maçında kural hatası vardı

Had abi ya bu bildiğin hakem hatası o zaman tüm hakem hatalarına kural hatası diyelim geçiniz bu işleri.

Reactions: HeisenBerg
Hakemler bize gelince üç maymunu oynamaya bayılırlar. 😡

Reactions: Tolstoyevski
Bana laf çakılmış.

Sosa olunca da farklı değiliz ki. Fener'in oynadığı en iyi iki devreden biri Trabzon maçı ikinci devre ve Sosa yok orada. Kadro tercihlerinden çok Erol Bulut'un plansızlığı hakim takımda hoş kadro tercihlerini de yanlış yapıyor. Aklını başına ya alır, ya gider şu kadroyu çalıştırmaya can atacak bir sürü teknik direktör dolu dışarıda.

Reactions: xdragxx
Sadece sana değil sosyal medyada da çok var anti Sosa tipleri

Sosa bu takımın beyni ve mutlaka 11 olmalı. Hatta bana kalırsa 10 numarada değerlendirilmeli.
Perottti Sosa Pelkas
Cisse

Gençlerbirliği maçında ileri 4'lü böyle olmalı. Perotti ve Pelkas kanat görünümlü dururlar ama gerektiği zaman orta sahada da oynarlar.

Reactions: HeisenBerg
Pelkas'ın kanatta verimi düşüyor. Pelkas eğer forvet arkası değerlendirilmeyecekse bence kanatta da başlamasın. Kanatlar Perotti-Ferdi yapılabilir. Sosa forvet arkasını kaldırabilir mi emin değilim ben. Yaşı ve temposu müsait değil zaten sakatlanmalar da başladı. Erol Bulut o mevkide oynayan oyuncudan pres de istiyor o yüzden forvet arkası Sosa çok zor ihtimal.

10 numara basar falan saçma sapan şeyler bunlar. 10 numara 2.forvet gibi oynar klasını konuşturur Ozan'dan falan 10 numara yaratmak Anadolu takımlarında işler bizde değil.