Bence doğru zamanın da ülkemizde de buna benzer olaylar çıkmıştı.Bilemedim ki.
Bence doğru zamanın da ülkemizde de buna benzer olaylar çıkmıştı.Bilemedim ki.
Zombiler taşı nasıl ısırsın abi ölmesi o kadar kolay değil.1x2
Güzel bir bölümdü. Önümüzdeki bölümler daha da güzel olacağa benziyor.
8.5/10Maddy'nin Artie'ye baştan seni kurtaracağız diyip şevketle yaklaşması ve daha sonra yangın tüpüyle kafasını parçalaması aksiyon kokan hareketlerdi. Tobias'ın yardımı ve cesareti olmasaydı belkide elinden kurtulamayabilirdi.
Polisin yaptığı baskı sonucu kaotik ortamı izlemesi gerçekten çok güzel keyif verici. Aslında ne yaşanırsa yaşansın yetkili birinin halkı bilgilendirmesi gerekiyor yoksa bu kaotik ortam kaçınılmaz.
Tobias ve Nick dizideki en sevdiğim karakterler, Alicia ergenine ise uyuz oldum. Diğer dizilerimdeki ergen kızlar yetmezmiş gibi birde bu çıktı başıma. Umarım erkenden ölür.
Kıza çok dikkat ettiğimden birde çekim hatası yakaladım. 24:45'de Alicia eldivenlerini çıkırıyor sonra 25:00'de bir kez daha çıkarıyor.
Tamam mı? Devam mı?2.bölümü izledim @Harunnn60 @sürgünüm @Yiğitt @mrt-06
bu bölüm biraz toparlanma vardı evet
@Yiğitt haklı 2.bölümden çok çabuk olaylar başladı ama 6 bölümden olusucak bu dizi ilk sezonu yanı ben hep ilk 4 bölüm zombisiz insanalrla falan geçecek diye korkuyordum olayı hemen zombilere bağlamak aceleci olsada iyi oldu bence zaten 6 bölümden olusucak
@Harunnn60 çölde olur bence ayy orman çöl fark etmez yeterki şuuuu şehir ortamından çıksınlar şehir ortamında zombi senaryosu gerçekten olmuyor
İlk bölüm eleştiri bombardımanına tutunca bırakırsın sanmıştım ama sevindim şuan. Hadi kabul et 2.bölüm çok iyiydi.devam ederim neden bırakayım
cnm ben izlediğim dizileri izlemediklerimden daha çok eleştiriyorum öğrenin artıkİlk bölüm eleştiri bombardımanına tutunca bırakırsın sanmıştım ama sevindim şuan. Hadi kabul et 2.bölüm çok iyiydi.
İyi iyi sevindim. @destere de geldiğinde kesin izleyecek bu diziyi. Onun ki bu dizide çünkü.cnm ben izlediğim dizileri izlemediklerimden daha çok eleştiriyorum öğrenin artık
onunki kim nickin ablasımıİyi iyi sevindim. @destere de geldiğinde kesin izleyecek bu diziyi. Onun ki bu dizide çünkü.
Kardeşi değil miydi ya? Alicia'yı çok beğeniyordu o.onunki kim nickin ablasımı
nick dışında hiçbirinin ismini bilmiyorum bu ismede şu yüzden alıştım griim dizisinin başrolunun aı nicktiKardeşi değil miydi ya? Alicia'yı çok beğeniyordu o.
Anlamadım.Zombiler taşı nasıl ısırsın abi ölmesi o kadar kolay değil.
Evet kız taş gibi ya hani espiri amaçlı söylemiştim.Alicia mı ölmez diyorsun?