1 saat 3 dakika.Kaç Dk dizi ya benim hala iniyor? 1 gb dizi mi olur.
1 saat 3 dakika.Kaç Dk dizi ya benim hala iniyor? 1 gb dizi mi olur.
Çokmuş ya yabancı dizilerde 40 dk iyi oluyordu.1 saat 3 dakika.
İlk bölüme özel olarak o kadardır.2. bölümde 52 dakika falan olur.Çokmuş ya yabancı dizilerde 40 dk iyi oluyordu.
Yıldırım doğru diyor çoğu dizinin ilk bölümü 60 dakika olur.Çokmuş ya yabancı dizilerde 40 dk iyi oluyordu.
Merak ettiğini aldın mı?1x1
Ben açıkcası başarılı buldum. Merak ettiğim kısımda buydu bana istediğimi harfı harfıne verdiler diyebilirim.Tek temennim virüsun birden yayılmaması. İnsanların ne tepkiler, ne önlemler aldığını görmek istiyorum.
Özellikle belirtmek istediğim noktaysa, uyuşturucu kullanan arkadaş role yakışmış, iyi oynuyor tebrik etmek lazım.
8.5/10
1x1
Öncelikle diziyi beğendim. Ben TWD'nin fanı olsam da beğenmediğim bir durum varsa söylerim. Yanlışa yanlış doğruya doğru her zaman. 😎
İlk olarak dizinin oyuncularına değenelim. 4 oyuncuyu da beğendim. Başrolleri yaşlı bulduğum için beğenmemiştim hatırlarsanız. TWD'nin başrolleri daha iyi demiştim Ama iki oyuncuyu da iyi buldum. Genç oyuncularda iyi. 😎
Konuya gelirsek ilk bölüm için aradığım kaos ortamı azdı ama bundan sonra ki bölümlerde kaos ortamı artacak. Zaten dizinin bu kadar merak edilmesinde en önemli etken virüsün ilk yayılmasını merak edenler olduğu için. Çünkü insanlar kaos ortamında korku ve panik yaparlar. Ve böylece kaos ortamı oluşur.
Kısacası eli yüzü düzgün bir dizi olmuş. AMC yine iyi bir iş çıkarmış gerçekten. İleride daha da dizi güzelleşir. Yalnız dizide jenerik yoktu. Umarım onuda eklerler.
En beğendiğim sahneler.
İlk sahnelerde ilk zombimizi görmemiz. Sonra Üvey babanın kiliseye gitmesi orada bir kapıyı açarken koktum zombi çıktı diye başka adammış. Sonra trafikte araçların durması polislerin evinize gidin demesi. Ve son sahnede Çocuğun zombiyi öldürmesi.
Birkaç önemli bilgi vereyim.
*Dizi 2010 yılında geçiyor.
*Dizi California-Los Angeles şehrinde geçiyor.
( TWD Georgia-Atlanta'da geçiyor)
8.5
Bu ne ya ne kadar çok eleştirmişsin.1.bölümü izledim bende @Harunnn60 @OzaN @*YıldırıM* @mrt-06 @Titanium
@GreatOttoman @Tolstoyevski
aa bencede yani ilk sahne ve son sahnesi iyiydi ortası bomboş bir bölümü biz daha doğrusu zombi dizilerine dağda ormanda sahnelere alışmısız ormanda oturalak 10 dakıka geçirseler birşey demeyiz mesala ama şehirde olunca sahneler sıkıldık zombi dizisine şehir falan olmuyor dağ orman şart
bu arada kız nasıl zombi oldu o diğer çocuklar kimdi diğer oğlanlar belliki kızı öldürmüş kız öyle zombi olmuş çünkü karnında kazık vardı o çocuklar nickin arkadaşımı kızı neden öldürmüşler kızda çıplak tecavüz olayımı olmuş ne olmuş dizide hiçbir detay yok
o kız nereye kayboldu ondandan haber yok bence detay vermekten çekinmesinler ayoll
1 saat bölüm çekmişler ama detay vermekten kaçınmışlar eee öyle oluncada ortası bomboş bir bölüm gibi geldi bizlere birde dediğim gibi orman dağ falan olmayınca şehirde falan olmuyor buna alışabilirmiyiz bilmiyorum
ayy bu arada @Yiğitt ilk 3 dakıka verilen konuda nicki kadın sanmıs bakın şunu yazmış
@Yiğitt İlk 1.5 dakika zaten kadının yattığı yerden aşağı merdivenlerden inmesiyle başlıyor mübarek.
Dizi ile filmi mi kıyaslıyorsun bravo.@Çiğdem- Zombi kıyameti söz konusu olunca The Walking Dead de bu dizi de hikaye. World War Z filmini öneririm, Brad Pitt in mükemmel oyunculuğu ile sınırları zorlamış efsane bir film bu konuda. Konu hakkında yapılmış en iyi filmlerden. Onun gibi yapımları izleyince , Walking Dead ve çakmasını cidden boş olduğu anlaşılıyor zombi kıyameti konusunda.
World War Z (2013) - IMDb
Directed by Marc Forster. With Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale. Former United Nations employee Gerry Lane traverses the world in a race against time to stop a zombie pandemic that is toppling armies and governments and threatens to destroy humanity itself.www.imdb.com
Bunun da zombileri güzel değil be hacı düz duvara tırmanmalar filan.@Çiğdem- Zombi kıyameti söz konusu olunca The Walking Dead de bu dizi de hikaye. World War Z filmini öneririm, Brad Pitt in mükemmel oyunculuğu ile sınırları zorlamış efsane bir film bu konuda. Konu hakkında yapılmış en iyi filmlerden. Onun gibi yapımları izleyince , Walking Dead ve çakmasını cidden boş olduğu anlaşılıyor zombi kıyameti konusunda.
World War Z (2013) - IMDb
Directed by Marc Forster. With Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale. Former United Nations employee Gerry Lane traverses the world in a race against time to stop a zombie pandemic that is toppling armies and governments and threatens to destroy humanity itself.www.imdb.com
ayoll virsün yayılmasından nasıl yayıldığından bahsedicklerdi ama o kız virüsten nasıl etkilendi nasıl zombi oldu hiçbir detay verilmedi şuan twd formatında gidiyor insanlar zombi oluyor ama bu dizinin formatı virüsün nasıl yayıldığı bunlar nasıl zombi oluyor ama bunu vermediler ayrıca şehir ortamı kesinlikle uymuyor boş boş ormanda otursunlar izleriz yaniBu ne ya ne kadar çok eleştirmişsin.
Dizi ile filmi mi kıyaslıyorsun ya.
Yarın sabah izleyeceğim bölümü.Çoğu kişi izledi sanırım. Sadece @Yiğitt ve @mrt-06 kaldı. Paylaşayım bende o zaman.
Sezonun diğer bölümlerini kapsayan fragman.
HD ve Türkçe Altyazılıdır.
@OzaN @*YıldırıM* @GreatOttoman @Çiğdem- @Titanium @Tolstoyevski