Tanışdığıma memnun oldum efenim.
senmisin beni kız zanneden ? öyle şaşkın ördeğe çevirirler insanı
'Me too' demek isterdimTanışdığıma memnun oldum efenim.
O neden.'Me too' demek isterdim
'See you' bile diyesim gelmiyor
İntikamımı aldın diyorsun 'çenesi düşük kız'.. Sırf ağzına dolanayım diye @Ahmed 'le işbirliği mi yapmışsındır sensenmisin beni kız zanneden ? öyle şaşkın ördeğe çevirirler insanıo gün @S.G.A.T. da seni başka bişeye benzetmişti daha çok çekeceğin var
Şu fok'un diline düşürmeseydin keşkeO neden.
yağızda da iyi vücut varmış ayolNoldu mosmor oldun Hazan'cığım?
Abi kusucam bu Ece-Yasin olayının totalliğinden.yağızda da iyi vücut varmış ayol
of hiç sorma,yasini görmek bile istemiyorum zaten piiiiissAbi kusucam bu Ece-Yasin olayının totalliğinden.
yani yerin dibine batmadan gerçekleri gün yüzüne çıkarmıycaklarAbi dizi ne hale geldi ya.Eskiden olaylar bi yerde sonra iyiye bağlanırdı. Şimdi herşey yalanlarlar ve ayrıca gerçekleri gizlemekle geçiyor. Bıkkınlık geldi aynı olaylardan. Baya bozdular Vallaha.
Birkaç cümle ile tüm gerçekler ortaya çıkıp düzelecekken, saçma sapan uzatıyorlar. Adı: Zehra 1 hafta sonra başlayınca bu dizi çöker o zaman anlayacak senaristler.
@ozmoturk @serhatt @xemrexxx
Diziye çok beğenen bizim evdekiler bile bıktık diyor kaç bölümdür.yani yerin dibine batmadan gerçekleri gün yüzüne çıkarmıycaklar
Su yeni kizi sutlarlar umarim kisa sürede.ssAbi dizi ne hale geldi ya.Eskiden olaylar bi yerde sonra iyiye bağlanırdı. Şimdi herşey yalanlarlar ve ayrıca gerçekleri gizlemekle geçiyor. Bıkkınlık geldi aynı olaylardan. Baya bozdular Vallaha.
Birkaç cümle ile tüm gerçekler ortaya çıkıp düzelecekken, saçma sapan uzatıyorlar. Adı: Zehra 1 hafta sonra başlayınca bu dizi çöker o zaman anlayacak senaristler.
@ozmoturk @serhatt @xemrexxx
iziyi izleyen herkes sıkılmış herkes bu gidişle batacak iyiceDiziye çok beğenen bizim evdekiler bile bıktık diyor kaç bölümdür.
Cidden dizideki herkesi aptal gibi yazmaya başladılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?