Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Bölümü beğendim.
@ozmoturk kovma sahnesi çok güzeldi ve ben Fazilet'e baya üzüldüm. Gelen pakette Fazilet'in resmini yaptırdı sandım

Intikamı ağır olacaktır Fazilet'in.
Yasemini canlandıran kız burada çok güzel. Kötü karakterde cuk diye oturmuş üstüne.

Fazilet dönsün mahallesine de Şükran bir dalga geçsin, özel şoförden düştü yine fakirliğe ama tek farkla. Bu kez sinsirella Yasemin ağları örüyor
Haftaya da Yağız - Hazan aşkı başlayacak sanırım.

Fazilet'in dönüşü bence muhteşem olacaktır. Ne yapar ne eder kapak atar yine yalıya

Dizi başladığından beri Hazan ve Yağız aşkı olacağını hissettim hep.
Dizi resmen küllerindne doğdu. Harika reyting alıyor bu sezon

Hak ettiği oranları alıyor nihayet. Hazım babiş delirecek, Yasemin gene şutlanacak, Sinan'ın hayalleri yıkılacak vs. Çok olay var daha

Hak ettiği oranları alıyor nihayet. Hazım babiş delirecek, Yasemin gene şutlanacak, Sinan'ın hayalleri yıkılacak vs. Çok olay var daha
şukadarcık yazında bile baya entrika kaos kokusu geliyor

Bakalım Yasin damat ilerleyen bölümlerde neler yapacak

şukadarcık yazında bile baya entrika kaos kokusu geliyor

Bakalım Yasin damat ilerleyen bölümlerde neler yapacak
Damadın ne yapacağı belli, genç kaynanasını baştan çıkaracak. Ece'nin de böyle bir hamle karşısında dayanacağını sanmıyorum. Çocuğu gizleyebildiği kadar gizleyecek, o zamana kadar Hazım'dan bir tecavüz girişimi gelmezse tabi

haha sonuna kadar iyi gidiyordun sonundaki entrika olmasa iyi olur. Ece bence bu hayata tam alışır zamanla ve Hazımdan etkilenebilir oda.
Dizinin sonu muhakkak kötü bitecektir Aşk-ı Memnu gibi

Dizileri ona hep ben öğretirim o pek açıp izlemez yoksa

Yaa ilginçmiş genelde anneler oğullarından eşlerinden kumandayı almak için uğraş içinde olurlar senin annen öyle değilmiş tanımak isterdim he

sonunda cennet mahallesi pembeye bir rakip çıktı kudur @mrt-06
@Çiğdem- oka basıcan unutma
@Thequeer @Yiğitt @vadikızı @xBUGRAx @Aserat

22. Bölüm 2. Fragman (11 Kasım 2017 Cumartesi | 20:00 | Star TV)

Oha abartmış o olmaz hiçbir zaman.

Hazan ve Yağız hadi sevgili olun artık, çiğerimiz soldu.

Şu Hazandaki ne Sinan aşkıymış be..

Olursa iyi Aşkı Memnu olur ama Sinan'ın evlatlık çıkması lazım.

Ben o üçlüyü anlamadım zaten. Hazan Sinan'ı seviyor Sinan Hazan'ı bu Yağız'ı kim seviyor nerden olacak bu aşk çok saçma. Yağız geri çekilmeli.

İnsanımız bence bu tarz dizileri izleyerek manyatıyor (Dizilerimizin %95ine tekabul eden bir tarz)

Dizide ki anne motifi...

İnternetim geldiği için umrumda olmadı TV
Gece izlerim

Bu dizi hakkında ki tespitlerimi yapmak istiyorum.

Fazilet adlı kişinin kötü karakter olmasını anlamış değilim. İsim-karakter uyumsuzluğu var. Yine Fazilet adlı kişi dizinin başrolü. Ne zamandır bir dizinin başrolü kötü karakter oluyor? Olsun isterim ama Fazilet - kötü - başrol kelimeleri yan yana gelince bana bi' gülme geliyor.