Dizileri ona hep ben öğretirim o pek açıp izlemez yoksaYaa ne güzelmiş valla benim annemle hiç ortak dizim yok izlemez dizi falan
Dizileri ona hep ben öğretirim o pek açıp izlemez yoksaYaa ne güzelmiş valla benim annemle hiç ortak dizim yok izlemez dizi falan
Dizileri ona hep ben öğretirim o pek açıp izlemez yoksa![]()
Annem telefon meraklısı o da onu elinden düşürmezYaa ilginçmiş genelde anneler oğullarından eşlerinden kumandayı almak için uğraş içinde olurlar senin annen öyle değilmiş tanımak isterdim he
Fazilet dönsün mahallesine de Şükran bir dalga geçsin, özel şoförden düştü yine fakirliğe ama tek farkla. Bu kez sinsirella Yasemin ağları örüyorBölümü beğendim.
@ozmoturk kovma sahnesi çok güzeldi ve ben Fazilet'e baya üzüldüm. Gelen pakette Fazilet'in resmini yaptırdı sandım
Intikamı ağır olacaktır Fazilet'in.
Yasemini canlandıran kız burada çok güzel. Kötü karakterde cuk diye oturmuş üstüne.
Fazilet'in dönüşü bence muhteşem olacaktır. Ne yapar ne eder kapak atar yine yalıyaFazilet dönsün mahallesine de Şükran bir dalga geçsin, özel şoförden düştü yine fakirliğe ama tek farkla. Bu kez sinsirella Yasemin ağları örüyorHaftaya da Yağız - Hazan aşkı başlayacak sanırım.
Hak ettiği oranları alıyor nihayet. Hazım babiş delirecek, Yasemin gene şutlanacak, Sinan'ın hayalleri yıkılacak vs. Çok olay var dahaFazilet'in dönüşü bence muhteşem olacaktır. Ne yapar ne eder kapak atar yine yalıya
Dizi başladığından beri Hazan ve Yağız aşkı olacağını hissettim hep.
Dizi resmen küllerindne doğdu. Harika reyting alıyor bu sezon![]()
şukadarcık yazında bile baya entrika kaos kokusu geliyorHak ettiği oranları alıyor nihayet. Hazım babiş delirecek, Yasemin gene şutlanacak, Sinan'ın hayalleri yıkılacak vs. Çok olay var daha![]()
Damadın ne yapacağı belli, genç kaynanasını baştan çıkaracak. Ece'nin de böyle bir hamle karşısında dayanacağını sanmıyorum. Çocuğu gizleyebildiği kadar gizleyecek, o zamana kadar Hazım'dan bir tecavüz girişimi gelmezse tabişukadarcık yazında bile baya entrika kaos kokusu geliyor
Bakalım Yasin damat ilerleyen bölümlerde neler yapacak![]()
haha sonuna kadar iyi gidiyordun sonundaki entrika olmasa iyi olur. Ece bence bu hayata tam alışır zamanla ve Hazımdan etkilenebilir oda.Damadın ne yapacağı belli, genç kaynanasını baştan çıkaracak. Ece'nin de böyle bir hamle karşısında dayanacağını sanmıyorum. Çocuğu gizleyebildiği kadar gizleyecek, o zamana kadar Hazım'dan bir tecavüz girişimi gelmezse tabi![]()
Dizileri ona hep ben öğretirim o pek açıp izlemez yoksa![]()
Yaa ilginçmiş genelde anneler oğullarından eşlerinden kumandayı almak için uğraş içinde olurlar senin annen öyle değilmiş tanımak isterdim he
Bölümü beğendim.
@ozmoturk kovma sahnesi çok güzeldi ve ben Fazilet'e baya üzüldüm. Gelen pakette Fazilet'in resmini yaptırdı sandım
Intikamı ağır olacaktır Fazilet'in.
Yasemini canlandıran kız burada çok güzel. Kötü karakterde cuk diye oturmuş üstüne.
sonunda cennet mahallesi pembeye bir rakip çıktı kudur @mrt-06Fazilet dönsün mahallesine de Şükran bir dalga geçsin, özel şoförden düştü yine fakirliğe ama tek farkla. Bu kez sinsirella Yasemin ağları örüyorHaftaya da Yağız - Hazan aşkı başlayacak sanırım.
Bölüm iyiydi bu akşam olaylar iyice gerilecek 6+ Reyting bekliyorum Ece ile Sinan aşkı başlayacak yakında @sokak sanati
Oha abartmış o olmaz hiçbir zaman.
Oha abartmış o olmaz hiçbir zaman.
Hazan ve Yağız hadi sevgili olun artık, çiğerimiz soldu.![]()
Şu Hazandaki ne Sinan aşkıymış be..