Yağızın bu oyunu saçmaydı..Bölüm fena gidiyor Hazım bey delirdi iyice ya![]()
Yağızın bu oyunu saçmaydı..Bölüm fena gidiyor Hazım bey delirdi iyice ya![]()
Yağızın bu oyunu saçmaydı..
Aynen, o kendinin soğuması için onları yakınlaşmasını istiyor aslındaBencede bir işede yaramadı değilmi ahmed![]()
Aynen, o kendinin soğuması için onları yakınlaşmasını istiyor aslında
Fazilet saç baş daldı.Niyeti evet o ama böyle yapması olmadı başka birşey yapsaydı keşke
Fazilet saç baş daldı.![]()
Diziye bende arada bakıyorumAy vallamı reklam bitmiş odaya kaçım ben geliirm ablam yine![]()
Yok ya yapamadı o tablocuda birşey.Diziye bende arada bakıyorumyeni sezonda ilgimi çekmeye basladı ve ertesi gün izliyorum. Fazilet yakında Yasemin'in maskesini düşürecek.
Inşallah fragmandaki tablocu sahnesi boş değildir![]()
Hadi yaYok ya yapamadı o tablocuda birşey.![]()
O tablucada kızı baya dövdü saç baş daldı o sahne baya sen dediğinden önceki sahnelerde idi, Yasemine dalamadı fazla.Hadi yazaten bukadar erken açıklığa çıkacağını beklemek hata
Biz baya geriden izliyoruz. Şuan yeni açtım ve Hazan'ın eski evine gelio mutfağa erzak bıraktığı sahne, Yağız'ın babasına bu proje devam edecek dedikten sonraki sahne
Sizin saç baş dediğiniz sahne şimdi olacak galiba. Fazilet engerek Yasemin'i bekliyor![]()
ozaman yarın tekrara bakmak şart olduO tablucada kızı baya dövdü saç baş daldı o sahne baya sen dediğinden önceki sahnelerde idi, Yasemine dalamadı fazla.![]()
Böyle uzun boylu ve korumacı tavırlrı olan çocukları seviyorum ben de.Bu çocuk ne zamandır benim de dikkatimi çekmeye başladı, bende başlayabilirim.![]()
Sen bana da bayılıyorsun o zaman.Böyle uzun boylu ve korumacı tavırlrı olan çocukları seviyorum ben de.![]()
sarışın ve parlak oğlan olmasıyla hiç alakası yok yaniBöyle uzun boylu ve korumacı tavırlrı olan çocukları seviyorum ben de.![]()
Tabiiki en büyük etken o. Ben de sarışınım ne uyardık be.sarışın ve parlak oğlan olmasıyla hiç alakası yok yani![]()
Teklifim hep orada.Sen bana da bayılıyorsun o zaman.![]()
Bu çocuk ne zamandır benim de dikkatimi çekmeye başladı, bende başlayabilirim.![]()
sizin hayalinizdeki sahneTabiiki en büyük etken o. Ben de sarışınım ne uyardık be.
Ama en çok @Yiğitt gibi esmer has türk gibi olanlara bayılıyorum.
Teklifim hep orada.![]()