Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Hazım bey iyice kafayı yedi ya. :F Moruk. :F

Ece sen kim köpek Fazilete o sözleri diyorsun.:bağır:

Son düzenleme:
Ay vallamı reklam bitmiş odaya kaçım ben geliirm ablam yine:D
Diziye bende arada bakıyorum :D yeni sezonda ilgimi çekmeye basladı ve ertesi gün izliyorum. Fazilet yakında Yasemin'in maskesini düşürecek.
Inşallah fragmandaki tablocu sahnesi boş değildir :)

Yok ya yapamadı o tablocuda birşey. :(
Hadi ya :( zaten bukadar erken açıklığa çıkacağını beklemek hata :(
Biz baya geriden izliyoruz. Şuan yeni açtım ve Hazan'ın eski evine gelio mutfağa erzak bıraktığı sahne, Yağız'ın babasına bu proje devam edecek dedikten sonraki sahne

Sizin saç baş dediğiniz sahne şimdi olacak galiba. Fazilet engerek Yasemin'i bekliyor :D

Başladı saç baş :A
Ece'nin kıyafetinin benzeri bendede var 😱 benimki daha uzun ve yakasinda da o boncuk detayı var benimkinde, yazın kızılayda almıştım :D

Hadi ya :( zaten bukadar erken açıklığa çıkacağını beklemek hata :(
Biz baya geriden izliyoruz. Şuan yeni açtım ve Hazan'ın eski evine gelio mutfağa erzak bıraktığı sahne, Yağız'ın babasına bu proje devam edecek dedikten sonraki sahne

Sizin saç baş dediğiniz sahne şimdi olacak galiba. Fazilet engerek Yasemin'i bekliyor :D
O tablucada kızı baya dövdü saç baş daldı o sahne baya sen dediğinden önceki sahnelerde idi, Yasemine dalamadı fazla. :F

O tablucada kızı baya dövdü saç baş daldı o sahne baya sen dediğinden önceki sahnelerde idi, Yasemine dalamadı fazla. :F
ozaman yarın tekrara bakmak şart oldu :A
Pis Ece, nasıl sözler etti 😱 Yasemin'in kuklası şimdi

Ece kimin aklıyla kimin çorbasına ilaç kattı acaba 😱