Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Arkadaşım da izledim de bu ne biçim bir dizi. :A Bir adam Kızı eve kapatmış ikisi bağırıp çağırıyor. Kız ağlıyor hayatım bitti filan. Bende içimden tecavüz filan etti zannettim zincirleyip filan. Bu kadar ağlayınca 😱 Sonra meğersem duygularımla oynadın muhabbetine girdi. :F :F

Kara Sevdayı mumla aradım bu senaryoyu görünce :A @sokak sanati
@Ahmed

Arkadaşım da izledim de bu ne biçim bir dizi. :A Bir adam Kızı eve kapatmış ikisi bağırıp çağırıyor. Kız ağlıyor hayatım bitti filan. Bende içimden tecavüz filan etti zannettim zincirleyip filan. Bu kadar ağlayınca 😱 Sonra meğersem duygularımla oynadın muhabbetine girdi. :F :F

@Ahmed

Ya o aşk üçgeni kadar saçma bir şey görmedim. Hayatımda gördüğüm en saçma aşk üçgeni:F

@Ahmed
Ay en kötü bölüme denk gelmişsin. :F O kısımlar aynen kalitesizlik dolu. :F
Ama Queen Fazilet sahnelerde olduğu bölümler süper oluyor. :Z

Dizi umarım reytinglerde 5in altına düşer de senaristlere tokat olur bu berbat bölümler. :F
Abi 7,4 almışdınız. Neden devam etmediniz öyle heyacan dolu bölümlere. :F

Aynen yani o neydi öyle bir gece önce hiç zehirlenmemiş gibi otobüse binmek nedemek böyle yazılırmı senaryo:D

Oha fragman çok iyi cidden. :D
Hazı bey daha da çıldırdı. :F Abartdıkca abartıyor senaristler. :F
Yasemini de artık tahtdan almak lazım ya. :( Hala, Selin ve Fazilet şu Yaseminin üstesinden geliyordu, kimse yok diye iyice zirveye oturdu. :( @vadikızı @sokak sanati

Oha fragman çok iyi cidden. :D
Hazı bey daha da çıldırdı. :F Abartdıkca abartıyor senaristler. :F
Yasemini de artık tahtdan almak lazım ya. :( Hala, Selin ve Fazilet şu Yaseminin üstesinden geliyordu, kimse yok diye iyice zirveye oturdu. :( @vadikızı @sokak sanati

Şimdi izledim fragman bomba ahmedim Yasemin neler yapacak ah salak Ece ahh Yasemine ne kozlar veriyor ya manyak bu kız Hazımda cidden delirdi iyice bu arada Yağızın oğlu olmadığıda ortaya çıkıyor :D

Fragman bomba gibi olmuş Ece telihke altında bu hazım Ece’ye tecavüz edebilir gibi ne yapacak yaşamsın fazilet dönünce 7+ alırız son bölüm 6 aldıysa

Bölüm güzel ilerliyor ama Ece beni deli etmeye başladı şu Yaseminin yüzünü ne zaman
görecek ne zaman aklı başına gelecek bu kızın yeter ama ya:ppp:maşallah herşeyi anlattı
al sana koz dedi Yasemine ya kendi Yaseminin yaptıklarını unutmuş ablasına diyor unutuyor
diye ya

@Ahmed izliyormusun sen:D

Bölüm güzel ilerliyor ama Ece beni deli etmeye başladı şu Yaseminin yüzünü ne zaman
görecek ne zaman aklı başına gelecek bu kızın yeter ama ya:ppp:maşallah herşeyi anlattı
al sana koz dedi Yasemine ya kendi Yaseminin yaptıklarını unutmuş ablasına diyor unutuyor
diye ya

@Ahmed izliyormusun sen:D
Evet izliyorum. Ve inanılmaz sinir oluyorum.

Ece aşırı aptal ve gerizekalı. :F