Bu bana göre değil. Ben esmer severim.
Bu bana göre değil. Ben esmer severim.
Evet 15 dakika aralıklarla dizilere bakıp yorumlayayım en iyi diziyi bulalım bu haftanın.ilk durak bu dizi.
15 dakika aralıklarla bakıyorum dizilereBen tvden bakamıyorum deniz laptoptan canlı açtım şuan reklam var doğrumu acep
@Ahmed ezizim izliyormusun![]()
15 dakika aralıklarla bakıyorum dizilereİlk 15 dakika fena değildi şu an İsimsizlerdeyim.
Reklamda ama başlıyor şimdio nasıl diziye bakma be öyle diziyemi bakılır neyse bir zap yapsanda baksan stara
Reklamda ama başlıyor şimdi![]()
Yürütmüşler Pazartesiden alıp Cumartesi'ye getirmişlerTeşekkür ederim cnmm isimsizler kırgınların müziğini almışş
Yürütmüşler Pazartesiden alıp Cumartesi'ye getirmişler![]()
Kırgınları geçemeyince onların formüllerini arşivlerden yürütmüş İsimsizler askerleri şimdi onlar da Total oldular AB düştü @Yiğittİsimsizler ne bzim kırgınlar ne be ne geziyor bizim müziğimiz yaw
Kanal D dizileri her zaman kalitelidir, çalıntı değildir. Her dizisi özgündür, muhteşemdir, mükemmeldir! (Kanalda sadece bir dizisini izliyordu.Kırgınları geçemeyince onların formüllerini arşivlerden yürütmüş İsimsizler askerleri şimdi onlar da Total oldular AB düştü @Yiğitt![]()
Kırgınları geçemeyince onların formüllerini arşivlerden yürütmüş İsimsizler askerleri şimdi onlar da Total oldular AB düştü @Yiğitt![]()
Kanka bunlara niye İsimsizler dediniz isimleri Yok muKanal D dizileri her zaman kalitelidir, çalıntı değildir. Her dizisi özgündür, muhteşemdir, mükemmeldir! (Kanalda sadece bir dizisini izliyordu.)
Ben karma izliyorum kızAboo tüh hiç iyi etmemişler valla
ayy delircemm netten canlıda izlenmiyorr dizi yaa deniz gelim sizin evede orda izlim ya![]()
Kanka bunlara niye İsimsizler dediniz isimleri Yok mu
Ben karma izliyorum kızşimdi kalbimdeki denize geçecek
![]()
Olmamış fazla...Kanka bunlara niye İsimsizler dediniz isimleri Yok mu
Ben karma izliyorum kızşimdi kalbimdeki denize geçecek
![]()
Şimdiki istasyonumuz Kalbimdeki Deniz 21:45te de Yeni Gelin 22:00 FaziletOlsun beraber fazilet izleriz
![]()
Şimdiki istasyonumuz Kalbimdeki Deniz 21:45te de Yeni Gelin 22:00 Fazilet![]()
O benle aynı dizileri izlerHey allahım böyle dizi izleyenide görmedimm geliyorum oraya alcam elinden kumandayı hem annen dizi izlemiyormu ya kadına tv izlettirmiyonmu be
O benle aynı dizileri izlerKÇ - Kadın - Bizim Hikaye - Aşk ve Mavi kendisi gidip bizzat açmaz
![]()