Var tabikide kız![]()
Ay çok çirkin bu![]()
Bahamm bebişim sen ondan daha güzelsinn beee
Var tabikide kız![]()
Ay çok çirkin bu![]()
Ya meleğim teşekkür ederim aşkımDemek var ne diye senin gibi güzeli görmüyor pisler
Bahamm bebişim sen ondan daha güzelsinn beee![]()
Aferin böyle böyle deneme-yanılma ile öğreniyorsun yavaş yavaş
Ya meleğim teşekkür ederim aşkım![]()
neyse çok yerden yere vurduk hogathayı oklavasıyla konuyu basmadan ben kaçıyorum 1 bölüm dizi izleyip yatarım good night rüyanda bülent ersoyu gör emiHahahahahha@Çiğdem-
Hahahahahaneyse çok yerden yere vurduk hogathayı oklavasıyla konuyu basmadan ben kaçıyorum 1 bölüm dizi izleyip yatarım good night rüyanda bülent ersoyu gör emi![]()
Hahahahahha@Çiğdem-
aa gitmeden yakaladım oklava ile uğurluyayım seni yer cücesineyse çok yerden yere vurduk hogathayı oklavasıyla konuyu basmadan ben kaçıyorum 1 bölüm dizi izleyip yatarım good night rüyanda bülent ersoyu gör emi![]()
haha görüyorlar tabikide. Ben her görene yüz verecek degilim yaDemek var ne diye senin gibi güzeli görmüyor pisler
Bahamm bebişim sen ondan daha güzelsinn beee![]()
haha görüyorlar tabikide. Ben her görene yüz verecek degilim ya![]()
Benim yokluğumda oklavamı al bunu buralarda dolaştırma @xemrexxxHahahahahaSanada bebeğim, sende makyajsız halini gör inş
iyi seyirler
![]()
Tamam aşkım sen yetkiyi veriyorsan ağzını bile açtırmam
hhaha aa yok bırak konuşsun ayoll o konuştukça kafasına kafasına geçirTamam aşkım sen yetkiyi veriyorsan ağzını bile açtırmam![]()
O zaten yiyecek MS de biraz daha Buray’a düşük vermeye devam edersehhaha aa yok bırak konuşsun ayoll o konuştukça kafasına kafasına geçir![]()
![]()
@MasacRE- de geçir bir tane oda çok dolanıyor![]()
![]()
![]()